Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Light + Building 2020: 20 години иновативни осветителни и сградни технологии

10.07.2019   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

През 2020 г. изложението Light + Building ще отпразнува своята 20-а годишнина. Юбилейното издание на форума ще подчертае взаимната свързаност на интелигентните системи за сградна автоматизация и влиянието на ориентираното към бъдещето осветление. Най-новите решения, породени от разширяването на пазарите в световен мащаб, ще бъдат представени от множество изложители във Франкфурт на Майн от 8 до 13 март 2020 г.

Обединяваща тема на технологичните иновации ще бъде "динамичната цифровизация". По този начин ще бъде акцентирано върху средствата за "прогресивно" управление на енергията, което може да се регулира с помощта на интелигентните системи за сградна автоматизация.

При дизайна на осветление продуктовите представяния във Франкфурт ще се съсредоточат върху "функционалната естетика" - тенденция, която намалява съзнателно броя на орнаментите и се концентрира върху изискванията за осветление в различни ситуации. Съвременният начин на живот и отражението му върху осветителните технологии също ще бъдат предмет на обсъждане в тематичните представяния и семинари. Гостите ще се запознаят с новите тенденции за съчетаване на класическия и модерния дизайн на осветителните тела.

По отношение на концепцията за интелигентния град във фокус ще бъдат технологиите за електрическа мобилност и за зареждане на електромобили, като специално внимание ще бъде обърнато върху аспектите, свързани с безопасността и сигурността.

В областта на сградните технологии ще бъдат представени множество решения за наблюдение чрез усъвършенствани сензорни и софтуерни системи, които повишават енергийната ефективност и могат да намалят възникването на повреди.

В предишното издание на Light + Building през март 2018 г. взеха участие общо 2719 изложители от 55 страни, а над 220 864 посетители от 177 страни се запознаха с техническите новости, демонстрирани в Панаирния и изложбен център на Франкфурт. Около 70% от експонатите бяха представени от международни компании, докато 52% от посетителите дойдоха от чужбина.

     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: Messe Frankfurt   Light + Building  

Област: Събития  

Лумекс Лайтинг
Подобни статии
NEON 10

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...