Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Руска фирма производител на LED осветители търси дистрибутори

18.09.2019   |   Бизнес
 

Руски производител и проектант на улични, промишлени и вътрешни LED осветителни тела търси партньори, които за сключване на споразумения за дистрибуция или производство. Компанията, която се занимава и с комплексни решения за управление на осветлението, разполага с всички сертификати, необходими за продажба на продукти в страните от ЕС.

Малкото предприятие развива дейността си в Москва от 2014 г. насам. Компанията се фокусира върху популяризирането на уникални решения за LED осветление по целия свят, защитени в над 100 патента.

Руската компания търси партньори в секторите инженеринг, енергетика, енергийно обслужване, строителство, сервизни компании, дистрибутори на осветителни системи, с които да сключат споразумения за дистрибуция или производство с цел разширяване на обхвата на комерсиализация на продуктите.

Съгласно споразумението за дистрибуторски услуги, руската компания е готова да доставя продукти на чуждестранни партньори, предоставяйки всички необходими разрешителни. Като част от споразумението за производство, руската компания е готова да обмисли производството на продукти, поръчани от чуждестранен партньор. Всички условия на доставка, както и размерът на първата партида, ще бъдат уточнени след първия контакт с чуждестранен партньор.

Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   LED   осветители   дистрибуция  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...