Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Официално бе открит заводът на Одело България в Куклен - 23.10.2019

23.10.2019   |   Начало»Реализации
 

Одело България откри новата си производствена линия за автомобилни осветители в Тракия икономическа зона (ТИЗ), съобщиха от Министерски съвет. На официалната церемония присъства министър-председателят Бойко Борисов. Заводът край Куклен ще бъде част от турския холдинг Байрактарлар, като в портфейлът му влизат още 6 предприятия, генериращи годишен оборот от 383 млн. евро към 2018 г. Инвестицията от тяхна страна е в размер на 40 млн. евро, като се очаква до 2023 г. да бъдат разкрити общо 400 работни места. На компанията е връчен Сертификат за инвеститор клас А от Министерство на икономиката.

Компанията Одело България наскоро откри и Развоен център в гр. София. Там се очаква да бъдат заети близо 40 инженери, които да разработват дизайн за предни и задни осветители за автомобили. Производството и R&D звеното са свързани и ще работят заедно за създаването на изделията за автомобилната индустрия, заявяват от компанията.

     
Източник: МС

Ключови думи: МС   Одело България   ТИЗ   МИ   автомобилна индустрия  

Област: Осветление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...