Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Италиански производител на дизайнерски осветители търси дистрибутори - 15.01.2020

15.01.2020   |   Начало»Бизнес
 

Италианска компания, специализирана в дизайн на осветителни тела, търси търговски представители и дистрибутори за Европа и САЩ. Произвежданите от нея осветители са изработени в по-голямата си част от материали като дърво, кожа, стъкло и корк поради фирмената политика, насочена към приложни изкуства и ръчна изработка. Компанията предлага своите продукти в каталог, но приема поръчки и за персонализирани осветителни решения.

Дружеството е създадено през 2018 г. Екипът на италианския производител включва архитекти и дизайнери, които затварят цикъла прототип-реализация. Компанията разполага с лаборатория 4.0, което й дава възможност да произвежда изделия за кратко време, запазвайки уникалния характер на осветителите.

Компанията търси чуждестранни агенти и дистрибутори, занимаващи се с доставки на интериорно обзавеждане за търговци на едро. Италианският производител има интерес също към чуждестранни производства, с които биха могли да започнат сътрудничество.

Повече информация ще намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN). 

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   интериорно осветление  

Област: Осветление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...