Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Монтират ново осветление в 10 добрички села след енергийно обследване - 22.01.2020

22.01.2020   |   Начало»Проекти
 

Община Добрич обяви началото на дейностите по програмата си за подобряване енергийната ефективност на уличното осветлението, съобщиха от Българската телеграфна агенция (БТА). Очаква се да бъде извършено обследване на уличното осветление в 10 села. С получените данни трябва да бъдат предприети мерки за по-добра ефективност. Анализът обхваща енергийното потребление за предходен 3-годишен период в селата Одърци, Батово, Бенковски, Победа, Дончево, Карапелит, Ловчанци, Паскалево, Стефаново и Стожер.

Намерението на местната администрация е да инвестира в LED осветители и фотоволтаична система за производство на електроенергия за тяхното захранване. Очаква се обследването да посочи какви мерки за намаляване на общата енергийна мощност да бъдат въведени в 10-те селища, където по данни на общината са достигнати 82 kW за година. От администрацията вече отправиха публична покана за изпълнение на обществената поръчка с прогнозна стойност до 30 000 лв. Изпълнителят на обследването трябва да подготви доклад за всяко селище.

     
Източник: БТА; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БТА   община Добрич   LED   ВЕИ   енергийна ефективност  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...