Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Нова революционна система за управление на аварийното осветление от BEGHELLI

Системите за управление на аварийното осветление се делят на два вида - системи с аварийни осветления, захранвани от централна батерия, и системи със самостоятелни аварийни осветителни тела.

Предимството на системите, захранвани от централна батерия, са, че комуникацията между аварийните осветления и централата става по захранващата линия и също така батерията има над 10 г. живот. Недостатъкът е, че при повреда на централната батерия всички аварийни осветления не работят.

Предимството на системите със самостоятелни аварийни осветителни тела е, че при повреда на някое от аварийните осветителни тела другите работят самостоятелно. Недостатъкът е, че управлението изисква допълнителни комуникационни кабели или ако става по Wi-Fi се изискват допълнителни Wi-Fi модули към всяко аварийно осветление. Недостатък е и че батериите им имат 4-5 г. живот.

За първи път в света една система обединява предимствата на системите, захранвани от централните батерии и системите със самостоятелни аварийни осветителни тела. Това е системата CABLECOM на BEGHELLI. При нея аварийните осветителни тела комуникират със системата за управление по захранващата линия. Самите аварийни осветителни тела са оборудвани с титаниеви батерии със 7000 цикъла на зареждане и разреждане, което означава повече от 10 г. живот.

Самата система CABLECOM може да бъде управлявана от всеки смартфон. Необходимо е само да бъде изтеглена една безплатна програма от GOOGLE PLAY STORE. От смартфона могат да се задават режимите за постоянно и непостоянно светене, продължителността на работа в авариен режим: 1; 1,5; 3; 6 или 8 ч., да се извършват тестове на всички аварийни осветителни тела или поотделно за всяко от тях. Новата система CABLECOM и аварийните осветителни тела към нея ще се предлагат на промоционални цени няколко месеца на българския пазар.

     
Източник: BEGHELLI

Ключови думи: BEGHELLI   БЕГЕЛИ   CABLECOM   аварийно осветление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...