Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

seeSUSTAINtec дава възможност на компании да развиват своя бизнес - 12.10.2019

12.10.2019   |   Начало»Бизнес
 

Остават по-малко от два месеца до старта на seeSUSTAINtec – изложението за енергийна ефективност, ВЕИ, интелигентни градове, управление на отпадъци и чистота на въздуха. То ще се проведе в периода 7-9 април в София. "Събитието цели да представи иновациите и ползите от въвеждането на устойчиви решения в практиката", споделят организаторите от Виа Експо.

Събитието предоставя отлична възможност на стартиращи компании и фирми с дългогодишно присъствие на пазара да се срещнат с клиенти, партньори и инвеститори. Осветлението, заедно с отоплението и охлаждането, е отговорно за значителните разходи за електроенергия.

seeSUSTAINtec включва осветлението в своя обхват като неразривна част от интелигентната сграда и инфраструктура. Събитието ще подчертае неговите предимства по отношение на енергийната ефективност, комфорта, дизайна, безопасността и ще акцентира на приложението му в индустрията, жилищата, уличните пространства.

В съпътстващата програма Виа Експо засяга актуални теми: "Финансиране на проекти за еко иновации"; "Защо да инвестираме във ВЕИ?"; "Управление на съществуващи сгради чрез договаряне на енергийни характеристики".

"Станете и вие част от seeSUSTAINtec, ако имате ново решение и целите да разширите своя пазар", казаха организаторите. Повече информация ще намерите тук.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: seeSUSTAINtec   Via Expo   Виа Експо  

Област: Осветление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...