Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Община Варна заяви проекта си за ново LED улично осветление - 12.02.2020

12.02.2020   |   Начало»Проекти

Комисията по "Европейски въпроси и международно сътрудничество" към Общинския съвет на Варна разреши общинската администрация да депозира проектното си предложение по програма "Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност", финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г. С проекта Варна кандидатства за модернизация на уличното си осветление. Стойността му е 1,173 млн. лв. без съфинансиране от страна на общината.

В рамките на проекта районната администрация предвижда подмяната на над 1100 остарели улични осветители със съвременни LED системи. Публичното осветление в част от кв. Младост, 3-ти и 4-ти микрорайон на кв. Възраждане ще попадне в модернизацията. Целта е подобряването на нощното осветление по улиците, пешеходните подходи към жилищните входове, осветеността на паркингите и междублокови пространства.

От община Варна очакват да постигнат по-добра енергийна ефективност, намалявайки разходите си за електрическа енергия и консумативи.

     
Източник: ОС Варна

Ключови думи: община Варна   ОС Варна   улично осветление  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от Проекти
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...