Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Йоханес Мьолер е новият директор на Light+Building - 02.07.2020

02.07.2020   |   Начало»Бизнес
 

Назначиха бранд мениджъра на Messe Franfurt Йоханес Мьолер за нов директор на търговския панаир Light+Building. Новият ръководител има дългогодишен опит в продажбите на търговския панаир Prolight+Sound, след което, в продължение на 4 години, е личен асистент на президента и изпълнителния директор на Messe Frankfurt.

Йоханес Мьолер е наясно с предизвикателствата пред сектора на осветлението и строителните услуги. "Целта ми е да допринеса за портфолиото на панаира чрез използването на цифрови канали. Съответно, то скоро ще бъде допълнено от различни формати като подкасти, онлайн продукти и тенденционни шоута, както и форуми за интернет дискусии", коментира Мьолер.

Старши вицепрезидентът на Messe Frankfurt Ирис Джеглица сподели за бившия ръководител на Light+Building Мария Хаселман, че тя е управлявала перфектно пазарните структури и маркетинга на Light+Building. Йоханес Мьолер и Мария Хаселман са работили съвместно от началото на годината, благодарение на което са предадени голяма част от знанията и опита. 

     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: Messe Frankfurt   Light+Building   Prolight+Sound  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...