Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Поларис Лайтинг достави интериорно и екстериорно осветление за супермаркет Богат - Беден

13.11.2020   |   Бизнес
 

Поларис Лайтинг достави цялостно интериорно осветление за супермаркет Богат - Беден в село Бързия. В екстериора е включен парков осветител INFINITY, който може да бъде изработен по индивидуален проект. Боядисва се прахово по RAL, като максималната височина, на която се предлага е 5 м. Възможностите за монтаж са както с анкерна група, така и чрез вкопаване в земята 1 м.

В интериора се отличават осветителни тела за трифазна шина. Едно от тях е TARGET - осветление за магазини, складове, галерии, търговски и други помещения. Основните му предимства са висок светлинен добив, ниско заслепяване и възможност за насочване. Изработен е от алуминий (прахово боядисан) с влагоустойчивост IP21. Част от проекта са FOCUS - LED прожектор за осветяване на супермаркети, шоуруми, магазини и галерии и TUBE - стилно осветително тяло, предназначено за магазини, офиси и галерии. Специално е подбран модел TUBE 30 FOOD, който е с LED технология за осветяване на плодове и зеленчуци.
 
"Правилно подбраното осветление в супермаркета, може да помогне за ръста на продажбите. Плодовете и зеленчуците изглеждат лъскави и пресни, качеството на продуктите ги прави неустоими за клиентите. Това е една дългосрочна инвестиция, която несъмнено има възвращаемост и ние се стремим да бъдем актуални в такъв тип предложения", коментират от Поларис Лайтинг.

     
Източник: Поларис Лайтинг

Ключови думи: Поларис Лайтинг   Polaris Lighting   TARGET   FOCUS   TUBE   LED прожектор  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...