Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Стенс оборудва приемната на Цибалаб за COVID-19 с AirUVpuri - 18.11.2020

Стенс оборудва приемната на Цибалаб за COVID-19 с уредите за присъствена дезинфекция AirUVpuri. Те са 100% българско производство и са единствените универсални уреди за окачен, стенен и вграден в таван монтаж.

Професионалното решение AirUVpuri, чрез принудителна конвекция с UV-C лъчение за дезинфекция на въздух, са окомплектовани със сертифицирани източници UV-C 253,7nm OZONE FREE, изработени от специално кварцово стъкло, което филтрира вредната озоно-формираща дължина на вълната от 185 nm. Осветителите са напълно безопасни за употреба в присъствието на хора. Представляват напълно закрити бактерицидни лампи, които унищожават всички бактерии, вируси и спори. Методът на UV-C дезинфекцията, който прилага апаратът, е с минимално участие на човешки фактор, ниски експлоатационни разходи и не замърсява околната среда.

AirUVpuri предоставят сигурност и защита от най-висок клас. Могат да бъдат използвани в помещения като лаборатории, производствени помещения във фармацевтичната, хранително-вкусовата, както и всяка друга промишленост, операционни, аптеки, офиси, фоайета на болници и хотели, търговски обекти, учебни заведения, детски градини, домове за стари хора, частни жилища, църкви, театри, кина, ресторанти, както и на всички места с концентрация на повече хора.

     
Източник: Стенс

Ключови думи: СТЕНС   STENS   AirUVpuri  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от Реализации
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...