Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Американският колеж в София избра UV-C пречиствателите SANIFICA ARIA от Beghelli - 04.02.2021

04.02.2021   |   Начало»Бизнес
 

В желанието си да осигури чист от бактерии и вируси въздух, Американският Колеж в София направи сериозно проучване на фирми производители и вносители на UV-C пречистватели. Избрана беше серията UV-C пречистватели SANIFICA ARIA на Beghelli. След презентация Директорският борд беше впечатлен от безшумната работа на устройствата и от красивия им италиански дизайн, който се вписва във всяка класна стая, учителски кабинет, фитнес или конферентна зала. Най-голямото предимство на UV-C пречиствателите на Beghelli обаче е предоставеният медицински сертификат на устройствата, в който се вижда, че уредите елиминират между 99,4 и 99,7% от бактериите и вирусите (99.7% за Covid 19).

Американският колеж поръча няколкостотин UV-C пречиствателя от серията SANIFICA ARIA. За класните стаи, учителските кабинети и офиси са поръчани SANIFICA ARIA 30, които пречистват въздуха в помещения от 20 до 50 кв. м, а за по-големите конферентни зали, фитнес и киносалони – SANFICA ARIA 200, които пречистват въздуха в помещения от 200 до 300 кв. м.

     
Източник: Beghelli

Ключови думи: Бегели   Beghelli   UV-C пречистватели SANIFICA ARIA  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...