Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Община Хасково получава 810 000 лв. за модернизация на уличното осветление - 10.03.2021

10.03.2021   |   Начало»Бизнес
 

Кметът на община Хасково Станислав Дечев и заместник-министърът на енергетиката Жечо Станков подписаха договор по проект "Рехабилитация и модернизация на система за улично осветление". С този договор Хасково получава безвъзмездно близо 810 000 лв. за изграждане на икономично и модерно улично осветление в кв. Болярово и селата Гарваново, Въгларово и Клокотница.

"От 107 общини Хасково е сред 20-те одобрени за безвъзмездно финансиране, което говори за качествената работа на екипа на г-н Дечев. Това означава, че над 3000 души ще имат ново улично осветление, без това да струва нито един лев на хасковските данъкоплатци", коментира заместник-министърът на енергетиката Жечо Станков.

Настоящият проект "Рехабилитация и модернизация на система за улично осветление" е пряко насочен към над 3000 жители на община Хасково. Той се финансира по процедура BGENERGY-2.001 - Рехабилитация и модернизация на общинската инфраструктура - системи за външно изкуствено осветление на общините, по Оперативна програма "Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност".

     
Източник: община Хасково

Ключови думи: община Хасково   улично осветление  

Област: Осветление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...