Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Модернизират системите за външно изкуствено осветление на община Ловеч - 17.03.2021

17.03.2021   |   Начало»Реализации

Община Ловеч сключи договор за безвъзмездна финансова помощ по проект "Рехабилитация и модернизация на общинската инфраструктура - системи за външно изкуствено осветление в гр. Ловеч и с. Дойренци, община Ловеч" с Министерството на енергетиката (МЕ).

Проектът е разработен по Процедура BGENERGY - 2.001 - "Рехабилитация и модернизация на общинската инфраструктура - системи за външно изкуствено осветление на общините" по Програма "Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност" (ВЕЕЕЕС), финансирана по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

Предвидени са замяна на съществуващите конвенционални улични и паркови осветителни тела с високоефективни LED осветители, въвеждане на автоматизирана система за централизирано управление и мониторинг на уличното осветление и въвеждане на мерки за използване на енергия от възобновяеми енергийни източници (ВЕИ). В проекта е заложено използване на ВЕИ за захранване на уличното осветление, като ще се използват соларни модули. Ще се монтира фотоволтаичнa централa, която ще работи с хибридни инвертори и блoкове с акумулаторни батерии. 

Общата стойност на проекта е 1 172 503,20 лв.

     
Източник: община Ловеч

Ключови думи: община Ловеч   външно изкуствено осветление  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от Реализации
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...