Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Италиански производител на осветителни тела търси дистрибутори

02.06.2021   |   Бизнес
 

Италиански производител на външно и вътрешно осветление търси търговски представители и дистрибутори, както и партньори за съвместна производствена дейност. Целта на компанията е да разшири присъствието си на чужди пазари при запазване на високото качество на своите продукти.

Фирмата, основана през 1987 г. в Ломбардия, предлага решения за индустриално и професионално осветление, външно декоративно и улично осветление и архитектурно-декоративно осветление. Каталогът й включва над 5000 сертифицирани в Италия артикула. Фирмата също така е сертифицирана по ISO 9001 и е част от клуба на най-добрите компании в Италия.

Нейни продукти са инсталирани на летищата в Палма де Майорка, Барселона и Дубай, в болници в Милано, Бергамо, Женева, в Експо Ро в Милано, в Генуа, в театъра в Уотърфорд, Ирландия, в супермаркетите на Coop, фабрики на Piaggio и Lavazza, във веригата бижутерии Stroili и други обекти.

Фирмата търси дистрибутори и търговски представители с възможност да складират и препродават продуктите й на местните пазари. Проявява интерес и към сключване на споразумения за съвместна производствена дейност с МСП и големи предприятия, които биха могли да произвеждат персонализирани продукти, които отговорят на специфични изисквания. Италианската компания също така е склонна да създаде съдружия със стратегически партньори, които могат да предложат производствени мощности и уникална експертиза.

Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите в сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   осветителни тела  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...