Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Есенното издание на Light + Building ще се проведе във Франкфурт от 2 до 6 октомври - 02.10.2022

Messe Frankfurt отлага провеждането на водещото световно търговско изложение за осветителни и строителни технологии за есента на 2022 г. поради продължаващото развитие на ситуацията с пандемията. То ще се проведе от 2 до 6 октомври във Франкфурт на Майн, съобщават организаторите.

През декември миналата година високата заболеваемост в Германия, последвана от международната поява на варианта Omicron и свързаните с това ограничения за пътуване, вече бяха довели до несигурност в сектора на осветителните и строителните технологии и технологиите за безопасност.

"Отнасяме се много сериозно към опасенията на нашите партньори и, разбира се, направихме оценка на това какви са възможностите и рисковете за бизнеса. Както вече съобщихме през декември, всички варианти за нова дата бяха разгледани. За щастие, успяхме да съгласуваме подходяща есенна дата и да направим вътрешно пренареждане на графика за Light + Building. Това означава, че перспективата за силен, международен старт на сектора във Франкфурт през 2022 г. остава", обяснява Волфганг Марцин, президент и главен изпълнителен директор на Messe Frankfurt.

     
Източник: Messe Frankfurt,снимка: Dreamstime

Ключови думи: Messe Frankfurt   Light + Building  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от Предстоящо
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...