Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Малтийски производител на осветителни системи търси партньори

18.05.2022   |   Бизнес
 

Малтийска компания, специализирана в производството на осветителни системи, търси партньори за дистрибуторски услуги и търговски споразумения.

Компанията е създадена през 2017 г. и процесът й "от дизайн до производство" вече е отличен с редица награди. Всяко осветително тяло е изработено според изискванията на клиента, съчетавайки иновациите в автоматизираното производство и традиционната ръчна обработка на материалите.

Малтийската компания поставя устойчивостта в основата на ценностите си, като използва естествени рециклируеми материали и енергийноефективна LED технология за осветление. Лампите са произведени от брезова дървесина. Всички осветителни тела са сертифицирани за работа в ЕС, тъй като имат CE маркировка с 220 V.

Всички продукти се обработват и сглобяват в почти въглеродно неутрална сграда и посредством новаторска технология за бързо прототипиране. Концепцията за масово персонализиране осигурява производствен процес с почти нулеви отпадъци, тъй като продуктите се произвеждат само при заявка.

Повече информация за предложението за търговско коопериране ще намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   осветителни системи  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...