Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Община Алфатар търси изпълнител за модернизиране и изграждане на улично осветление - 19.07.2022

Община Алфатар обяви търг за избор на изпълнител на строително монтажни работи по проект "Модернизиране и изграждане на улично осветление със светодиоден източник в община Алфатар".

Проектът включва изграждане на система за улично осветление с използване на слънчева енергия на територията на град Алфатар. В града ще бъдат разположени 287 броя автономни светлинни модули с височина на осветителното тяло 5,5 м, монтирани на 287 броя конусни метални стълба с височина 6 м, и подмяна на 54 броя от съществуващото улично осветление със светлодиоди (LED) с висока енергийна и експлоатационна ефективност.

Предвидено е използването на част от съществуващата селищна улична въздушна електропроводна мрежа. Някои осветители ще се монтират на съществуващи стълбове – съвместно със захранващата линия на другите потребители. Някои от участъците са с кабелно захранване.

Общата прогнозна стойност на поръчката е 1 121 048,59 лв. без ДДС. Крайният срок за подаване на оферти изтича на 5 август 2022 г.

Повече за условията по търга вижте тук.

     
Източник: АОП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: улично осветление   осветители   LED  

Област: Осветление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...