Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Томбул Джамия в Шумен блести с ефектно осветление по проект на Поларис Лайтинг

 

Поларис Лайтинг проектира и изпълни за свой клиент проект за външно осветление на Томбул Джамия в Шумен с много старание и грижа.
 
За реализацията на проекта са използвани фасадни осветители Macro, Gaby, Wall Washer, Beam. Всички продукти отговорят на изискванията за устойчивост на метеорологични промени.
 
Macro е спот с регулируем ъгъл на светене от серията малки LED прожектори на Поларис Лайтинг, произведени от неръждаема стомана и боядисан алуминий. Възможността за осветяване с оптична точка или дифузия прави използването му особено подходящо за осветяване на градини или отделни цветни храсти и растения. Благодарение на висококачествените материали и техниките за обработка Macro остава устойчив на неблагоприятни атмосферни условия за по-дълъг период от време. Отличната технология за осветление осигурява атрактивно осветление за цялата външна площ.


LED прожекторът GABY e подходящо решение във всички ситуации, при които се изисква висока продукция на лумени и ниска консумация на енергия. Предназначен е за районно, парково, дежурно, градинско осветление, спортни площадки и др. Дизайнът е изчистен и е с олекотена конструкция. Отличава се със своето ниско заслепяване, висок светлинен добив, енергоефективност и дълготраен живот. Повърхността на прожектора е защитена, изключително устойчива на атмосферни влияния. Отговаря на най-високите световни стандарти за атмосферни влияния и стабилност на светлината. Благодарение на степента на защита IP65 GABY е защитен от проникване на прах и вода. Осветителят също така е защитен и устойчив на удар.


 
Прожекторът Wall Washer е с високо качество, висока мощност и дълъг живот. Уникалните му свойства по отношение на разпръскването на светлината позволяват както равномерно осветяване на големи индустриални площадки, така и акцентиране върху точно определен елемент от дадена фасада, забележителност или паметник на културата. Wall Washer е изключително устойчив на атмосферни влияния. Благодарение на здравия алуминиев корпус със защитно покритие моделът е идеален за външно приложение за насочено осветление, като монтаж около фасади на сгради, осветление в градини, пътеки в близост до сгради, гаражи, мостове, билбордове и входни пътища.


Уникалният LED прожектор BEAM е изключително мощен, специално проектиран за професионална употреба, приложим за големи сгради и обекти. Осветителното тяло отговаря на всяко изискване в дизайна на осветлението за външни сгради. Правоъгълният корпус осигурява изключителен визуален комфорт с много добри екраниращи свойства. Издръжливата оптоелектроника позволява работа в труднодостъпни места за инсталиране.


С продуктите на Поларис Лайтинг Томбул Джамия придобива изцяло завършен и уникален вид. Фасадните осветители са използвани по начин, който подчертава определени части на сградата, избрани от клиента след консултация с екипа от специалисти на компанията.

 

 

 

 

Polaris Lighting

Варна 9002
ул. Битоля 36
Търговски отдел:
Телефон: 052 / 681705, Факс: 052 / 681706
Логистичен отдел:
Телефон: 052 / 681701, Факс: 052 / 681708
Счетоводен отдел:
Телефон: 052 / 681709
 
Шоурум: София 1618, бул. Цар Борис III 201А
Телефон/Факс: +359 2 85 00136
 
Складово стопанство: Варна 9020, кв. Възраждане, ул. Мургаш 5
Телефон/Факс: 052 / 502402
 
София 1220, ул. проф. Иван Георгов 40
Телефон: 02 / 9559722
Факс: 02 / 9559755
 
http://polarislighting.bg/

     
Източник: Поларис Латийнг

Ключови думи: Поларис Латийнг   Polaris Lighting   Macro   Gaby   Wall Washer   Beam   фасадни осветители   LED прожектори   акцентно осветление  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...