Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Продуктите на Vivalux привлякоха вниманието на посетители от много страни на Light + Building 2022

04.11.2022   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Антон Томчев, управител на Вива, пред Lighting-Bulgaria.com

Кои бяха най-ярките тенденции на това специално есенно издание на водещото световно търговско изложение за осветление и строителни технологии Light + Building, което се проведе от 2 до 6 октомври?

Изложението Light + Building винаги е било най-значимият европейски форум в областта на осветлението. Това важи и за изданието на панаира, което се проведе началото на октомври т. г. Интересът беше засилен и от факта, че изложението Light + Building беше отлагано два пъти през последните две години поради пандемията от COVID-19. Изложители и посетители очакваха с нетърпение да видят последните новости и трендове в осветлението.

Външното осветление вече се развива с пълна сила в посока соларно осветление. Тенденциите са очевидни и ще продължат занапред. Те се подсилват и от постоянното увеличение на цените на електроенергията. В този смисъл соларните решения са изключително полезна алтернатива.

Също все по-ясно изразена е тенденцията към увеличаване на ефективността на предлаганите осветителни тела в техническото и индустриалното осветление, т.е. по-ниска мощност и консумация на електроенергия срещу повече отдадена светлина.

Кои бяха акцентите в представянето на Vivalux?

Основната цел на участието ни в Light + Building, разбира се, е разширяване на присъствието на Vivalux на външни пазари. Гамата ни от продукти претърпя силно развитие през последните няколко години. Тя беше разширена в продуктови групи декоративно и външно осветление – високоефективни, с устойчиво качество, визия според последните тенденции в Европа. 

Разширяването на портфолиото с интересни продукти ни прави все по-актуален и предпочитан доставчик за все повече клиенти. За нас беше важно да представим новостите, както и усетим нагласите на посетителите на щанда ни.

Доволни ли сте от участието си? Постигнахте ли целите, които си бяхте поставили и какви бяха те?

Изключително сме доволни от интереса на посетителите на щанда ни. Имахме много посещения от различни страни, с ясно заявен интерес към продуктите с марка Vivalux. След приключването на изложението имаме вече комуникация с фирми, които ни посетиха. Това е чудесно.

Нашият опит от участия в изложения показва, че истинските резултати стават ясни доста по-късно след приключване на форума. Участия в изложения като Light + Building е скъпа инвестиция за всяка компания за бъдещ период. Резултатите не идват бързо. Срещнахме се с почти всички международни партньори. Много е приятно, че много компании от България ни посетиха. Българските компании винаги са били много активни в търсене на новостите в осветлението.

Планирате ли да се включите и в следващото издание на събитието?

Следващото издание на Light + Building ще бъде след две години. Ще анализираме реалните резултати от контактите, създадени след приключилото сега издание. След това ще преценяваме следващите стъпки.

     
Източник: Vivalux

Ключови думи: Vivalux   Light + Building   изложения   соларно осветление   енергийна ефективност   индустриално осветление   техническо осветление  

Област: Осветление  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...