Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

СТЕНС оборудва осветителните системи на новата сграда на Бетелгиус в София

СТЕНС изготви проект по част електрическа и реализира осветителните системи на новия административно-складов комплекс на Бетелгиус в Индустриален парк София – Божурище.
 
Сградата разполага със собствена складова база, шоурум, сервизен център и съвременно оборудван модерен офис .Тя е от ново поколение и е съобразена със съвременните тенденции за енергийна ефективност. Използвани са устойчиви електроразпределителни и електроинсталационни технологии и продукти.

 
За складовите помещения са използвани индустриални осветителни тела STENS LEDHighBay100. Специално изработени по индивидуални размери и спецификация, те са 100% произведени в България. Характеризират се с висок светлинен добив 145 lm/W и са уникални със своята възможност с конфигуриране на авариен модул.


 
Сервизните помещения са оборудвани изцяло с OPPLE LEDSlimPanel PerformerG5. Ултратънкият им дизайн, интегриран сензор за движение и опция за интелигентно управление (BLE) ги правят перфектен избор за такъв тип помещения.
 
Oфисните части са осъществени с последно поколение осветление, което комбинира енергийно ефективни интелигентни LED осветителни тела – луни, спотове и прожектори. Допълнителен акцент се постига с модерни архитектурни LED овални тела в съчетание с шумопоглъщащи и шумоизолиращи елементи.
 


Монтираните ОPPLE LED панели от ново поколение са с дифузна светлина. Висококачественият LED панел е с подобрена технология, висок светлинен добив и ниска консумация. Вградената таванна рамка и елегантен дизайн с ниска дълбочина на вграждане го правят подходящ за специфичния висок таван на офис и сервизни помещения.

Акцентите в общите пространства се подчертават с компактни OPPLE LEDSpotRА луни – тип прожектор. Те са подходящ избор със своя изчистен компактен дизайн, дълъг живот и възможности за управление на осветлението. Състоят се от 2 компонента – основно тяло за вграждане в тавана и завъртаща се, накланяща се част. Характеризират се с отлично цветопредаване над CRI 90.

Концептуално за цялостния облик на шоурума са вмъкнати универсални тоководещи линейни шини Track Systems. Те позволяват гъвкавост при аранжирането и специално вградени прожектори. Внедряването на разработените системи за офис осветление позволи да се създаде комфортна обстановка при реализиране на уникален интериор и по-добри условия и параметри на работната среда.


Добавени са и LED OPPLEDownlight луни, отличаващи се с уникална оптична концепция и висока енергийна ефективност с ниски отблясъци. Коридорите са решени с висящи осветителни тела.

Всички използвани тела на OPPLE разполагат със система за интелигентно управление на осветлението Smart Lighting Systems. Тя е изключително иновативна, като предоставя възможност за управление на всеки светлоизточник поотделно, управление на цветната температура (Tunable White) и фина настройка за пълен комфорт. Светлинният поток може да се регулира веднага щом дневната светлина влезе в стаята или просто да се освети конкретно работно място или конферентна зала с предпочитаната цветна температура.

 

 

 

 

 

София 1407
ул. "Борис Руменов" 9А
Тел.: (+359 2) 920 04 02
E-mail: office@stens-bg.com
www.stens-bg.com 

     
Източник: СТЕНС

Ключови думи: СТЕНС   STENS   Бетелгиус   OPPLE   LED OPPLEDownlight   LEDSpotRА   Smart Lighting Systems   LEDSlimPanel PerformerG5   LEDHighBay100   интелигентно осветление   луни   спотове   прожектори  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг
Международен панаир Пловдив 2023
Подобни статии
NEON 10

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Международен панаир Пловдив 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...