Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

СТЕНС оборудва осветителните системи на новата сграда на Бетелгиус в София

СТЕНС изготви проект по част електрическа и реализира осветителните системи на новия административно-складов комплекс на Бетелгиус в Индустриален парк София – Божурище.
 
Сградата разполага със собствена складова база, шоурум, сервизен център и съвременно оборудван модерен офис .Тя е от ново поколение и е съобразена със съвременните тенденции за енергийна ефективност. Използвани са устойчиви електроразпределителни и електроинсталационни технологии и продукти.

 
За складовите помещения са използвани индустриални осветителни тела STENS LEDHighBay100. Специално изработени по индивидуални размери и спецификация, те са 100% произведени в България. Характеризират се с висок светлинен добив 145 lm/W и са уникални със своята възможност с конфигуриране на авариен модул.


 
Сервизните помещения са оборудвани изцяло с OPPLE LEDSlimPanel PerformerG5. Ултратънкият им дизайн, интегриран сензор за движение и опция за интелигентно управление (BLE) ги правят перфектен избор за такъв тип помещения.
 
Oфисните части са осъществени с последно поколение осветление, което комбинира енергийно ефективни интелигентни LED осветителни тела – луни, спотове и прожектори. Допълнителен акцент се постига с модерни архитектурни LED овални тела в съчетание с шумопоглъщащи и шумоизолиращи елементи.
 


Монтираните ОPPLE LED панели от ново поколение са с дифузна светлина. Висококачественият LED панел е с подобрена технология, висок светлинен добив и ниска консумация. Вградената таванна рамка и елегантен дизайн с ниска дълбочина на вграждане го правят подходящ за специфичния висок таван на офис и сервизни помещения.

Акцентите в общите пространства се подчертават с компактни OPPLE LEDSpotRА луни – тип прожектор. Те са подходящ избор със своя изчистен компактен дизайн, дълъг живот и възможности за управление на осветлението. Състоят се от 2 компонента – основно тяло за вграждане в тавана и завъртаща се, накланяща се част. Характеризират се с отлично цветопредаване над CRI 90.

Концептуално за цялостния облик на шоурума са вмъкнати универсални тоководещи линейни шини Track Systems. Те позволяват гъвкавост при аранжирането и специално вградени прожектори. Внедряването на разработените системи за офис осветление позволи да се създаде комфортна обстановка при реализиране на уникален интериор и по-добри условия и параметри на работната среда.


Добавени са и LED OPPLEDownlight луни, отличаващи се с уникална оптична концепция и висока енергийна ефективност с ниски отблясъци. Коридорите са решени с висящи осветителни тела.

Всички използвани тела на OPPLE разполагат със система за интелигентно управление на осветлението Smart Lighting Systems. Тя е изключително иновативна, като предоставя възможност за управление на всеки светлоизточник поотделно, управление на цветната температура (Tunable White) и фина настройка за пълен комфорт. Светлинният поток може да се регулира веднага щом дневната светлина влезе в стаята или просто да се освети конкретно работно място или конферентна зала с предпочитаната цветна температура.

 

 

 

 

 

София 1407
ул. "Борис Руменов" 9А
Тел.: (+359 2) 920 04 02
E-mail: office@stens-bg.com
www.stens-bg.com 

     
Източник: СТЕНС

Ключови думи: СТЕНС   STENS   Бетелгиус   OPPLE   LED OPPLEDownlight   LEDSpotRА   Smart Lighting Systems   LEDSlimPanel PerformerG5   LEDHighBay100   интелигентно осветление   луни   спотове   прожектори  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...