Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Поларис Лайтинг успешно реализира проект за цялостно осветление на нов хотел във Варна

Елегантност и комфорт се преплитат в интериора на Aquahouse Hotel & SPA в курорта "Св. Св. Константин и Елена" във Варна. Проектът за цялостното осветление – интериорно и екстериорно, на сградата е изпълнен от Поларис Лайтинг.

Акцент в осветяването на фасадата на сградата е поставен с висококачествения, надежден екстериорен LED прожектор с дълъг живот Rainbow. Компактен, ефективен и гъвкав, Rainbow е подходящ за използване на прозорци и арки, придавайки несравнимо усещане за тайнственост през нощта. Моделът е и изключително устойчив на атмосферни влияния в съответствие със световните стандарти за устойчивост на атмосферни влияния и стабилност на светлината.

Сред интересните осветителни решения, използвани в интериора на сградата, са луните за вграден монтаж STEP и ACCORD ROUND и един изцяло нов, изключително атрактивен продукт, който предстои да бъде пуснат на пазара – COOL C.

Луните са вграден монтаж STEP са изцяло изработени от лят под налягане алуминий, боядисани в бял цвят. Това е много специфичен вид осветител, който присъства, но не се вижда. С изчистената си геометрия, той не привлича вниманието, но добавя нотка елегантност към интериора. Когато е включен, STEP осигурява маркираща и обгръщаща светлина. Подходяща е за монтаж върху бетонни или гипсокартонени повърхности в магазини, офиси, галерии и други помещения. Много удачно решение е за стълбища и антрета. Сред основните му предимства са висок светлинен добив и ниско заслепяване.

Луксозните LED стационарни луни за вграждане ACCORD ROUND са идеални за изграждане на минималистичен стил. Изработени са от висококачествен алуминий в изчистен бял цвят, който чудесно се вписва в най-различни интериорни решения. Осветителното тяло има висока степен на защита IP54, благодарение на която може да се използва в бани, съблекални, тераси и други помещения, където защитата от проникване на водни капки и прах е от значение. Сред основните му преимущества са ненатрапчивия дизайн и енергийната му ефективност.

В проекта са използвани още висококачествени линейни и кръгли профили за LED осветление като Skyline, Inside, Border Timless, COOL и COOL XL, OREAOL, S-LINE. Всички осветители са св DALI управление.

 

 

 

 

Варна 9002
ул. Битоля 36
Търговски отдел:
Телефон: 052 / 681705, Факс: 052 / 681706
Логистичен отдел:
Телефон: 052 / 681701, Факс: 052 / 681708
Счетоводен отдел:
Телефон: 052 / 681709
 
Шоурум: София 1618, бул. Цар Борис III 201А
Телефон/Факс: +359 2 85 00136
 
Складово стопанство: Варна 9020, кв. Възраждане, ул. Мургаш 5
Телефон/Факс: 052 / 502402
 
София 1220, ул. проф. Иван Георгов 40
Телефон: 02 / 9559722
Факс: 02 / 9559755
 
http://polarislighting.bg/

     
Източник: Поларис Лайтинг

Ключови думи: Polaris Lighting   Поларис Лайтинг   STEP   ACCORD ROUND   COOL C   Skyline   Inside   Border Timless   COOL   COOL XL   OREAOL   S-LINE   LED осветление   луни   прожектори  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг
Международен панаир Пловдив 2023
Подобни статии
NEON 10

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Международен панаир Пловдив 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...