Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Поларис Лайтинг успешно реализира проект за цялостно осветление на нов хотел във Варна

Елегантност и комфорт се преплитат в интериора на Aquahouse Hotel & SPA в курорта "Св. Св. Константин и Елена" във Варна. Проектът за цялостното осветление – интериорно и екстериорно, на сградата е изпълнен от Поларис Лайтинг.

Акцент в осветяването на фасадата на сградата е поставен с висококачествения, надежден екстериорен LED прожектор с дълъг живот Rainbow. Компактен, ефективен и гъвкав, Rainbow е подходящ за използване на прозорци и арки, придавайки несравнимо усещане за тайнственост през нощта. Моделът е и изключително устойчив на атмосферни влияния в съответствие със световните стандарти за устойчивост на атмосферни влияния и стабилност на светлината.

Сред интересните осветителни решения, използвани в интериора на сградата, са луните за вграден монтаж STEP и ACCORD ROUND и един изцяло нов, изключително атрактивен продукт, който предстои да бъде пуснат на пазара – COOL C.

Луните са вграден монтаж STEP са изцяло изработени от лят под налягане алуминий, боядисани в бял цвят. Това е много специфичен вид осветител, който присъства, но не се вижда. С изчистената си геометрия, той не привлича вниманието, но добавя нотка елегантност към интериора. Когато е включен, STEP осигурява маркираща и обгръщаща светлина. Подходяща е за монтаж върху бетонни или гипсокартонени повърхности в магазини, офиси, галерии и други помещения. Много удачно решение е за стълбища и антрета. Сред основните му предимства са висок светлинен добив и ниско заслепяване.

Луксозните LED стационарни луни за вграждане ACCORD ROUND са идеални за изграждане на минималистичен стил. Изработени са от висококачествен алуминий в изчистен бял цвят, който чудесно се вписва в най-различни интериорни решения. Осветителното тяло има висока степен на защита IP54, благодарение на която може да се използва в бани, съблекални, тераси и други помещения, където защитата от проникване на водни капки и прах е от значение. Сред основните му преимущества са ненатрапчивия дизайн и енергийната му ефективност.

В проекта са използвани още висококачествени линейни и кръгли профили за LED осветление като Skyline, Inside, Border Timless, COOL и COOL XL, OREAOL, S-LINE. Всички осветители са св DALI управление.

 

 

 

 

Варна 9002
ул. Битоля 36
Търговски отдел:
Телефон: 052 / 681705, Факс: 052 / 681706
Логистичен отдел:
Телефон: 052 / 681701, Факс: 052 / 681708
Счетоводен отдел:
Телефон: 052 / 681709
 
Шоурум: София 1618, бул. Цар Борис III 201А
Телефон/Факс: +359 2 85 00136
 
Складово стопанство: Варна 9020, кв. Възраждане, ул. Мургаш 5
Телефон/Факс: 052 / 502402
 
София 1220, ул. проф. Иван Георгов 40
Телефон: 02 / 9559722
Факс: 02 / 9559755
 
http://polarislighting.bg/

     
Източник: Поларис Лайтинг

Ключови думи: Polaris Lighting   Поларис Лайтинг   STEP   ACCORD ROUND   COOL C   Skyline   Inside   Border Timless   COOL   COOL XL   OREAOL   S-LINE   LED осветление   луни   прожектори  

Област: Осветление  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...