Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Иновативно осветление за иновативен архитектурен проект

Отличената с наградата "Сграда на годината" в категория "Социална инфраструктура – култура, наука и образование" сграда "Campus 90" във Варна съвместява функциите на студентско общежитие, хотел и конферентен център. Проектът за осветлението на иновативната сграда е дело изцяло на Поларис Лайтинг.
 
Осветителните решения на фирмата – от пендели и полилеи, през декоративно и линейно осветление, до прожектори и LED луни, играят важна роля за създаването на уникалната атмосфера на сградата.
 
Помещенията и общите пространства в сградата са окъпани в светлина благодарение на използването на висококачествени LED осветителни тела като SKY, OSMO, S-LINE 48 OM, BAND MAGNET 23, ANNA, TUBE и др.


Вградени LED луни SKY дискретно осигуряват равномерно, комфортно и ефективно осветление. Компактен, производителен и лесен за монтаж, моделът впечатлява с екологичност, енергийна ефективност и дълъг живот. Същевременно предназначените за открит монтаж бели LED луни OSMO се открояват като самостоятелни архитектурни елементи в интериора благодарение на фотометричните си свойства. Ъгълът на излъчване от 50° осигурява комбинация от ефективност и висока цилиндрична осветеност.
 
Със своята елегантност и практичност LED профилите S-LINE 48 OM в бяло и черно ненатрапчиво допълват стила на сградата, осигурявайки перфектна осветеност. И тук, както при OSMO, светлоизточникът е LED чип на Philips, който гарантира дълготрайна и безпроблемна експлоатация.


 
Магнитните LED модули BAND MAGNET 23 доказват своята изключителна функционалност и в проекта "Campus 90". Магнитно свързани към профилите, те са лесни за позициониране и преместване. Модулите могат да се монтират навсякъде по дължината на захранващата релса в зависимост от местоположението на обектите, на които се поставя светлинният акцент. При това захранването преминава през цялата дължина на релсата дори и при наличие на ъгъл. Друго голямо предимство на решението е високият светлинен добив без заслепяване.
 
Като един от най-предпочитаните интериорни LED панели с приложение в офиси, домове и хотели, ANNA съвсем естествено намира място и в новата сграда. Моделът, изграден от листова ламарина и алуминий, впечатлява не само с изчистените си линии, но и със своята издръжливост от до 50 000 часа и висока енергийна ефективност. Освен това панелът може да работи като аварийно осветление 2 часа.
 


За оптималното осветление във фоайето на "Campus 90" допринасят и отличаващите се с изчистения си, модерен дизайн спотове за трифазна шина TUBE. В новата сграда е използван вариантът в черен цвят, но моделът се предлага и в бяло. Иновативната му технология осигурява максимален визуален комфорт. Сред преимуществата му са висок светлинен добив, ниска степен на заслепяване, възможност за насочване и за използване с различни видове оптични системи.
 
За Поларис Лайтинг бе чест и привилегия да проектира и достави осветлението за новата архитектурна забележителност на Варна.


 

 

 

Варна 9002
ул. Битоля 36
Търговски отдел:
Телефон: 052 / 681705, Факс: 052 / 681706
Логистичен отдел:
Телефон: 052 / 681701, Факс: 052 / 681708
Счетоводен отдел:
Телефон: 052 / 681709
 
Шоурум: София 1618, бул. Цар Борис III 201А
Телефон/Факс: +359 2 85 00136
 
Складово стопанство: Варна 9020, кв. Възраждане, ул. Мургаш 5
Телефон/Факс: 052 / 502402
 
София 1220, ул. проф. Иван Георгов 40
Телефон: 02 / 9559722
Факс: 02 / 9559755
 
http://polarislighting.bg/

     
Източник: Поларис Лайтинг

Ключови думи: Поларис Лайтинг   Polaris Lighting   Сграда на годината   Campus 90   SKY   OSMO   S-LINE 48 OM   BAND MAGNET 23   ANNA   TUBE   интериорно осветление  

Област: Осветление  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...