Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Иновативно осветление за иновативен архитектурен проект

Отличената с наградата "Сграда на годината" в категория "Социална инфраструктура – култура, наука и образование" сграда "Campus 90" във Варна съвместява функциите на студентско общежитие, хотел и конферентен център. Проектът за осветлението на иновативната сграда е дело изцяло на Поларис Лайтинг.
 
Осветителните решения на фирмата – от пендели и полилеи, през декоративно и линейно осветление, до прожектори и LED луни, играят важна роля за създаването на уникалната атмосфера на сградата.
 
Помещенията и общите пространства в сградата са окъпани в светлина благодарение на използването на висококачествени LED осветителни тела като SKY, OSMO, S-LINE 48 OM, BAND MAGNET 23, ANNA, TUBE и др.


Вградени LED луни SKY дискретно осигуряват равномерно, комфортно и ефективно осветление. Компактен, производителен и лесен за монтаж, моделът впечатлява с екологичност, енергийна ефективност и дълъг живот. Същевременно предназначените за открит монтаж бели LED луни OSMO се открояват като самостоятелни архитектурни елементи в интериора благодарение на фотометричните си свойства. Ъгълът на излъчване от 50° осигурява комбинация от ефективност и висока цилиндрична осветеност.
 
Със своята елегантност и практичност LED профилите S-LINE 48 OM в бяло и черно ненатрапчиво допълват стила на сградата, осигурявайки перфектна осветеност. И тук, както при OSMO, светлоизточникът е LED чип на Philips, който гарантира дълготрайна и безпроблемна експлоатация.


 
Магнитните LED модули BAND MAGNET 23 доказват своята изключителна функционалност и в проекта "Campus 90". Магнитно свързани към профилите, те са лесни за позициониране и преместване. Модулите могат да се монтират навсякъде по дължината на захранващата релса в зависимост от местоположението на обектите, на които се поставя светлинният акцент. При това захранването преминава през цялата дължина на релсата дори и при наличие на ъгъл. Друго голямо предимство на решението е високият светлинен добив без заслепяване.
 
Като един от най-предпочитаните интериорни LED панели с приложение в офиси, домове и хотели, ANNA съвсем естествено намира място и в новата сграда. Моделът, изграден от листова ламарина и алуминий, впечатлява не само с изчистените си линии, но и със своята издръжливост от до 50 000 часа и висока енергийна ефективност. Освен това панелът може да работи като аварийно осветление 2 часа.
 


За оптималното осветление във фоайето на "Campus 90" допринасят и отличаващите се с изчистения си, модерен дизайн спотове за трифазна шина TUBE. В новата сграда е използван вариантът в черен цвят, но моделът се предлага и в бяло. Иновативната му технология осигурява максимален визуален комфорт. Сред преимуществата му са висок светлинен добив, ниска степен на заслепяване, възможност за насочване и за използване с различни видове оптични системи.
 
За Поларис Лайтинг бе чест и привилегия да проектира и достави осветлението за новата архитектурна забележителност на Варна.


 

 

 

Варна 9002
ул. Битоля 36
Търговски отдел:
Телефон: 052 / 681705, Факс: 052 / 681706
Логистичен отдел:
Телефон: 052 / 681701, Факс: 052 / 681708
Счетоводен отдел:
Телефон: 052 / 681709
 
Шоурум: София 1618, бул. Цар Борис III 201А
Телефон/Факс: +359 2 85 00136
 
Складово стопанство: Варна 9020, кв. Възраждане, ул. Мургаш 5
Телефон/Факс: 052 / 502402
 
София 1220, ул. проф. Иван Георгов 40
Телефон: 02 / 9559722
Факс: 02 / 9559755
 
http://polarislighting.bg/

     
Източник: Поларис Лайтинг

Ключови думи: Поларис Лайтинг   Polaris Lighting   Сграда на годината   Campus 90   SKY   OSMO   S-LINE 48 OM   BAND MAGNET 23   ANNA   TUBE   интериорно осветление  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг
Международен панаир Пловдив 2023
Подобни статии
NEON 10

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Международен панаир Пловдив 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...