Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Филкаб представи новата програма LEDEffect за енергийноефективни проекти за осветление

21.03.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

"Посоката е ясна! Всички вървим към енергоефективно бъдеще!" е мотото на новата програма LEDЕffect за енергийноефективни проекти в сферата на осветлението, инициирана от Филкаб.

Целта на програмата е инвеститорите и бъдещите клиенти да получат професионален отговор на собствените си идеи и намерения, включително и готови проектни решения, и да осъществят връзка с проектанти, специалисти и доставчици, които да гарантират реалното реализиране на тези идеи.

Съдействие на всеки един етап – от идеята до реализацията й

В програмата LEDЕffect са поканени да се включат експерти от различни фирми в областта на проектирането, доставките и изпълнението на проекти в сферата на енергийноефективното осветление, като проектната платформа ще има три секции:

  1. Намеренията раждат идеи – тук ще се предлагат оригинални, конкретни и специфични идеи за начина, по който могат да се постигнат съкращаване на разходите за електроенергия, повишаване на качеството на осветлението или намаляване на въглеродния отпечатък;
  2. Идеите търсят проекти – утвърдени експерти в проектирането ще помагат за изготвянето на обоснована финансова оценка на очаквания резултат от внедряването на конкретни идеи, наред с работни проекти за тяхната реализация;
  3. Проектите се превръщат в реалности – връзка с партньори водещи производители и електромонтажни фирми с доказан опит при изпълнение на проекти в индустрията, уличното и парковото осветление и др.

Всеки участник в програмата ще може да се възползва от всеки един от отделните сегменти в зависимост от това дали е налице намерение, идея или готов проект.

Серия информационни събития за програмата LEDЕffect

Програмата LEDЕffect бе официално представена първо на събитие на 16 март т. г. в Пловдив, в което се включиха членове на Камарата на инженерите за инвестиционно проектиране (КИИП) – Пловдив и представители на Phillips.

Това бе първата от серия планирани срещи, организирани от Филкаб, за да представи в детайли структурата и възможностите на програмата LEDЕffect за енергоефективни проекти в сферата на осветлението. На нея бе представена и дейността на Филкаб в областта на проектирането и изпълнението на енергоефективни проекти за осветление, като фокусът бе поставен върху значението на качественото проектиране като основа за постигане на перфектен краен резултат.

     
Източник: Филкаб

Ключови думи: Филкаб   Filkab   LEDЕffect   енергоефективно осветление  

Област: Осветление  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...