Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Polaris Lighting изгради стилно и функционално осветление за новата високотехнологична сграда на Melexis в София

Polaris Lighting добави към визитката си поредния успешно реализиран проект. Компанията достави и монтира осветлението в новия модерен офис на Melexis в София. Екипът на Polaris Lighting работи по проекта съвместно с архитектите от Fimera Design.
 
За реализацията на мащабния проект специалистите на Polaris Lighting разработват осветен опънат таван за рецепцията, а за помещенията на служителите избират LED луни HELIOS и висящи плафониери VENY XL. Реализирани са и декоративни осветителни тела по поръчка.


 
Добавени са и осветителни тела от белгийския производител на висококачествено архитектурно осветление Delta light, чийто официален представител у нас е Polaris Lighting. В работните зони са монтирани профили FTL35 F HE DOWN-UP от серията Femtoline, а в преходните зони – спотове BOXY R и VIZIR CLIP.


 
LED луните за вграждане HELIOS допринасят за стила, хармонията и естетиката на обстановката не само с модерните си визия и дизайн, но и с вложените в изработката й качествени материали. Моделът е изключително подходящ за приложения в хотели, офиси, конферентни зали, музеи и ресторанти, тъй като осигурява високоефективно разпределение на светлината и разсейване на топлината.


 
Дълготрайният живот и високата степен на защита – IP44, наред с цветната температура от 3000/4000 K са сред ключовите характеристики на HELIOS. Не бива да забравяме и възможностите за димиране – цифрово (DALI), аналогово (0-10V) и TRIAC Dim. Усещането за комфорт е гарантирано и от оптималната светлинна ефективност без отблясъци.


 
Дългият експлоатационен живот, модерният дизайн, хомогенното осветление и високият интензитет на светлината без отблясъци правят висящите плафониери VENY XL идеални за новия офис на технологичен лидер като Melexis. Всъщност, благодарение на минималистичния си дизайн плафониерите VENY XL са подходящи както за търговски и офис помещения, така и за жилища.


 
Богатото разнообразие от цветове по RAL и вариантите в черно и бяло предлагат интересни дизайнерски възможности. Корпусът на осветителното тяло е изработен от висококачествен алуминий с прахово покритие. Дифузерът е от поликарбонат. И тук отново има 3 варианта за димиране – цифрово (DALI), аналогово (0-10V) и TRIAC Dim.


 
Малките кръгли спотове за външен монтаж BOXY R с корпус с клас на защита IP53 и дълбоко монтиран LED светлоизточник, заедно с елегантните спотове с възможност за насочване VIZIR CLIP и семплите, но изключително функционални профили FTL35 F HE DOWN-UP на Delta light активно допринасят за усещането за комфорт и стил.


 
Повече за изпълнението на проекта вижте тук.

 

 

 

 

Варна 9002
ул. Битоля 36
Търговски отдел:
Телефон: 052 / 681705, Факс: 052 / 681706
Логистичен отдел:
Телефон: 052 / 681701, Факс: 052 / 681708
Счетоводен отдел:
Телефон: 052 / 681709
 
Шоурум: София 1618, бул. Цар Борис III 201А
Телефон/Факс: +359 2 85 00136
 
Складово стопанство: Варна 9020, кв. Възраждане, ул. Мургаш 5
Телефон/Факс: 052 / 502402
 
София 1220, ул. проф. Иван Георгов 40
Телефон: 02 / 9559722
Факс: 02 / 9559755
 
http://polarislighting.bg/

     
Източник: Polaris Lighting

Ключови думи: Polaris Lighting   Delta light   Melexis   HELIOS   VENY XL   Femtoline   BOXY R   VIZIR CLIP   LED   луни   плафониери   спотове   интериорно осветление   офис осветление  

Лумекс Лайтинг
Международен панаир Пловдив 2023
Подобни статии
NEON 10

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Международен панаир Пловдив 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...