Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

LEDiL обяви нова серия оптики за декоративно осветяване на стени

23.08.2023   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Реализирането на равномерно осветяване на вертикални повърхности с осветителни тела може да бъде предизвикателство, но специализираната оптика за декоративно осветяване на стени (wall-washing) постига това с отлични резултати. Ограничената наличност на такава оптика на пазара обаче често води до липса на стенни осветители в стандартното продуктово портфолио на производителите.

Наскоро LEDiL представи новите AMY WAS, които разширяват универсалната фамилия от нископрофилни COB продукти с общо девет нови модерни оптики, от които клиентите мога да избират. AMY-50-WAS и AMY-70-WAS се открояват като най-добрата wall-washing оптика, която в момента се предлага на пазара, посочват от Комет Електроникс – официален представител на фирмата в България.

Новите продукти са специално предназначени за осветители с насочена светлина, като осигуряват равномерно осветяване на стената по цялата повърхност при гъвкаво разположение на осветителните тела на разстояния до 2 м. При двуметрово разстояние са необходими само пет осветителя на 12-метрова стена, за да се постигне и равномерно осветяване.

AMY-50-WAS и AMY-70-WAS са универсални варианти, подходящи за монтаж както на таван, така и на под, благодарение на плоската си челна оптична повърхност. Предлагат се с черни и бели държачи, както и с възможност за самостоятелен монтаж на оптичната система. Подобно на фамилиите AMY-50 и AMY-70, оптиките за декоративно осветяване на стени са съвместими с конекторите LEDiL HEKLA, BJB и B+W. Серията AMY-50-WAS е оптимизирана за COB с размер на LES до  10 мм, докато AMY-70-WAS е предназначена за COB с размер на LES до 14,5 мм.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Comet Electronics   LEDil   AMY WAS   AMY-50-WAS   AMY-70-WAS   wall washing   декоративно осветление  

Област: Осветление  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...