Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Polaris Lighting с ново лого и обновен фирмен сайт

Polaris Lighting, лидер в проектирането и доставката на професионално LED осветление, представи новото фирмено лого и стартира обновения си фирмен сайт, който се отличава с модерна, елегантна визия и впечатляващ обем от информация за продуктите и услугите на компанията, която успешно присъства на българския пазар от над 30 години.

Сайтът запознава с историята, мисията и визията на Polaris Lighting, чието мото не случайно е "Светлина там, където е нужна, когато е нужна и колкото е нужна!", наред с продуктите и услугите на компанията.

В продуктовата секция на обновения сайт е представено цялото портфолио на Polaris Lighting, разделено по категории за по-добро потребителско изживяване. Подробните продуктови описания включват информация за техническите характеристики, материали и приложения, наред със снимки и схеми.

В допълнените, в секция "Каталози" потребителите могат да разгледат и всички актуални каталози с предлаганите от Polaris Lighting продукти на водещи производители на осветителни решения, сред които Arelux, Bernardo, Redo Group, Maytoni, LEDs C4, One Light, Nova Luce, Deltalight, Zambelis, Nowodvorski.

С помощта на обновения инструмент за търсене потребителите могат бързо и лесно да открият изчерпателна информация за всеки един от продуктите на компанията.

Специално място на сайта е отделено на някои от най-атрактивните проекти, изпълнени от екипа на Polaris Lighting. Всеки един от тях е свидетелство за умението на специалистите на компанията да подберат най-подходящите решения според изискванията на клиента и спецификите на приложението.

Посредством бутони за бърза връзка потребителите могат да видят и профилите на компанията в социалните мрежи – Facebook, YouTube, Instagram и Pinterest, където могат да почерпят идеи и да намерят допълнителна информация и богат илюстративен материал за продуктите и услугите на Polaris Lighting.

Можете да разгледате обновения фирмен сайт на Polaris Lighting тук.

 

 

 

 

Варна 9002
ул. Битоля 36
Търговски отдел:
Телефон: 052 / 681705, Факс: 052 / 681706
Логистичен отдел:
Телефон: 052 / 681701, Факс: 052 / 681708
Счетоводен отдел:
Телефон: 052 / 681709
 
Шоурум: София 1618, бул. Цар Борис III 201А
Телефон/Факс: +359 2 85 00136
 
Складово стопанство: Варна 9020, кв. Възраждане, ул. Мургаш 5
Телефон/Факс: 052 / 502402
 
София 1220, ул. проф. Иван Георгов 40
Телефон: 02 / 9559722
Факс: 02 / 9559755
 
https://polarislighting.bg/

     
Източник: Polaris Lighting

Ключови думи: Polaris Lighting   Поларис Лайтинг   LED осветление   интериорно осветление   декоративно осветление   външно осветление  

Област: Осветление  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...