Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Над 151 000 посетители видяха новостите в осветителния и сградния сектор на Light + Building 2024

12.03.2024   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

2169 изложители показаха най-новите постижения в сферата на осветителните и сградните технологии на Light + Building във Франкфурт от 3 до 8 март 2024 г. Във фокуса на вниманието бяха модерните сгради – интелигентни, свързани, енергийноефективни благодарение на използването на алтернативни енергийни източници и ефективни осветителни решения, съобщиха организаторите от Messe Frankfurt.
 
Сградите на бъдещето и вдъхновяващите осветителни технологии спомагат за редуцирането на емисиите и повторното използване на суровините. На Light + Building секторът показа дигитални и електротехнически решения за постигане на тази цел, сред които решения за динамично управление на захранването, системи за съхранение на енергия, зарядна инфраструктура, продукти за децентрализирани електроснабдителни системи и компоненти и други.
 
Осветлението играе важна роля в архитектурата на бъдещето. Неслучайно 65% от изложителите на Light + Building 2024 са от този сектор. Те представиха висококачествени осветителни решения за интериорно и екстериорно осветление. Сред акцентите бяха функционалността и устойчивостта.
 
Показаното висококачествено, широкообхватно и международно портфолио от осветителни и сградни технологии и услуги впечатли посетителите, посочват от Messe Frankfurt. 95% от тях са изразили голямо задоволство от видяното и са споделили, че са постигнали 93% от целите си. Посетителите са общо над 151 000 от 146 държави, включително Индия, САЩ, Обединените Арабски Емирства, Австралия, Бразилия и Сингапур.По-голямата част от тях пристигат от Германия, Китай, Италия, Нидерландия, Франция, Швейцария, Белгия, Австрия, Обединеното кралство, Испания и Полша. Делът на посетителите извън Германия е 51%. Делът на изложителите от чужбина също е висок – 76%.
 
Следващото издание на Light + Building ще се проведе от 8 до 13 март 2026 г. във Франкфурт.

     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: Messe Frankfurt   Light + Building  

Област: Осветление  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...