Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Участието на Vivalux в Light + Building е полезна инвестиция в бъдещето ни развитие

03.04.2024   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Антон Томчев, управител на Вива, пред Lighting-Bulgaria.com
 
Какви са впечатленията Ви от тазгодишното издание на водещото международно изложение Light + Building? Кои бяха най-дискутираните теми и тенденции от посетителите на щанда на Vivalux?
 
Light+Building и през тази година отново беше невероятен форум за всички от сферата на осветлението. Видяха се нови тенденции в техническото, архитектурното и соларно осветление. Водещи компании отново показаха с предложенията си, че неслучайно са действително значими. Видяхме завръщане като участие на важни компании, които пропуснаха предишни издания на панаира по различни причини. Тяхното участие винаги повишава нивото на форума.
 
Изключително щастливи сме, че ние от Vivalux за пореден път бяхме сред водещите имена в осветлението. Ние го разбираме като важен показател, че се развиваме прогресивно и устойчиво. Вече сме достатъчно разпознаваеми извън България, а това ни дава доза самочувствие. Същевременно ни прави още по-отговорни и още по-взискателни към нас самите като компания и екип.
 
Кои бяха акцентите на щанда на Vivalux? Кои от показаните решения предизвикаха най-голям интерес?
 
На щанда на Vivalux представихме нови серии осветителни тела за интериорно и екстериорно осветление, които са вече включени в портфолиото ни през 2024 г., както и такива, които са планирани да развиваме в най-близко бъдеще.
 
Представихме новата ни система магнитни релсови системи, която се откроява със своята функционалност и минималистичен дизайн, както и новата ни колекция декоративно осветление. Специален акцент както на нашия щанд, така и цялостно на Light+Building 2024, беше соларното осветление, което придобива все повече популярност поради устойчивата си и екосъобразна употреба.


 
Как оценявате участието си? Постигнахте ли целите, които си бяхте поставили и какви бяха те?
 
Ползите от участие в международно изложение обикновено стават ясни в месеците след приключването на самото събитие. Непосредствено след приключването смело можем да твърдим, че сме доволни от изложението, защото създадохме интересни контакти, имахме посещения от потенциални партньори от различни страни, които са интересни за нас като пазари за развитие. Това е целта на участието в подобни форуми. Ще опитаме да превърнем колкото е възможно по-голяма част от контактите от изложението в успешни партньорства.
 
Доволни сме, че подобряваме и надграждаме участието си в представянето на изложението Light+Building. Ставаме все по-разпознаваеми за външния пазар на осветление. Видяхме, че много български компании посетиха изложението и нашия щанд. За пореден път се потвърждава, че фирмите от осветлението в нашата страна винаги са търсили новостите и искат да бъдат актуални на пазара на който се развиват.
 
Планирате ли вече следващо участие?

Следващото издание на Light+Building ще се проведе през месец март 2026 г. От 2016 г. досега Vivalux има четири поредни участия на Light+Building. Надяваме се отново да посрещнем наши настоящи и потенциални партньори на щанда ни във Франкфурт след две години. Също се надяваме икономическата обстановка дотогава да позволява да се развиваме успешно и да извлечем резултати от настоящото участие.
 
Участието в изложения като Light+Building е сериозен ангажимент както като подготовка и организация, така и във финансово изражение. Ние разглеждаме участието ни като полезна инвестиция в бъдещето ни развитие.
 
Каква е визията ви за бъдещо развитие?
 
Ние винаги сме искали да се развиваме устойчиво, да се развиваме динамично, но с умерени стъпки, следвайки пазарните тенденции. Преценяваме икономическата и пазарна среда. Данните от водещите пазари в Европа показват спад в продажбите. В този смисъл – бързаме бавно.
 
Политиката ни е да предлагаме на нашите търговски партньори и крайни потребители на продуктите ни надеждност и качество, да бъдем в близък контакт с тях, за да разбираме техните предпочитания, да бъдем точни в доставките и обслужването. Ние знаем, че всички тези компоненти решават нуждите им и се отнасяме отговорно. Считаме, че Vivalux вече е доказана марка в този смисъл.
 
Ще продължим да развиваме продуктовото портфолио на Vivalux според новите тенденции в осветлението и предпочитанията клиентите.

     
Източник: Vivalux

Ключови думи: Vivalux   Вива   Light+Building  

Област: Осветление  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...