Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Община Русе отпуска 581 378 лева за улично осветление

01.02.2012   |   Бизнес
 
За настоящата 2012 година Община Русе е определила бюджет от  879 143 лв.  за улично осветление на улици и площади. От тях, само за осветлението на улиците на града, са отделени 581 378 лв., а за  кметствата 132 765 лв. Средствата, планирани за дейността „Осветление на улици и площади”, ще се разпределят както следва - 100 хиляди лв. ще са за изнасяне на табла за управление на уличното осветление, 50 хиляди лв. - за ремонтът на стълбовете за осветление, и  15 000 лв. ще се дадат за поддръжка на осветлението в кметствата.
Освен за отсветление общинският бюджет предвижда средства за ремонт и поддържане на пешеходни подлези и пасарелки – 50 000 лв., както и за ремонт на улиците в кметствата - 120 000 лв. В дейност „Изграждане, ремонт и поддържане на уличната мрежа” влизат и планираните средствата ОП „Комунални дейности”, за които са отделени  общо 2 600 000 лв. за заплати и дейности.
     
Източник: http://www.ruseinfo.net

Ключови думи: улично осветление   Русе   инвестиции  

Област: бизнес  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...