Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Събитието се състоя в специално проектираната зала на ТопГруп в София, осветена със светодиодни осветителни тела и лампи на Toshiba

01.02.2012   |   Събитията
 

На 17 октомври 2011 г. японската корпорация Toshiba и партньорът им за България – Лумитрон, организираха презентация на тема “Преоткриване на светлината с Toshiba. Осветлението на бъдещето – сега”. Събитието се състоя в специално проектираната зала на ТопГруп в София, осветена със светодиодни осветителни тела и лампи на Toshiba. Представени бяха историята на корпорацията, дейността на подразделението Toshiba New Lighting Systems, визията за енергийна ефективност на компанията до 2050 г, както и LED продуктите, предлагани в Европа.

„Toshiba е водещ, световен конгломерат с диверсифицирано продуктово портфолио в областта на електрониката и енергетиката. С над 120-годишен опит в осветителната техника компанията заема водеща позиция в осветителната индустрия в Япония. В световен мащаб Toshiba е един от водещите производители на светодиодно осветление и е водеща в LED технологията”, заявиха организаторите.

Подразделението за осветление на Toshiba присъства в Европа от 2010 г. с акцент върху продукти, базирани на LED технологията и с амбиция да се превърне в един от водещите доставчици на осветителна техника и LED светлоизточници в Европа. “Нашите продукти са базирани на 120-годишен опит в производството на осветителна техника. Използваме само първокласни компоненти и модули, разработени и произведени от Toshiba и базирани на сериозна развойна дейност и иновативни технологии”, заяви г-н Гюнтер Манске, директор Продажби и Маркетинг в Toshiba Lighting Systems. В края на презентацията над 100 гости, сред които и водещи архитекти, дизайнери, проектанти и инвеститори имаха възможност да се запознаят отблизо с LED продукти на компанията, повечето от които без аналог на пазара до момента.

     
Източник: Инженеринг ревю

Ключови думи: Toshiba   Лумитрон   LED   осветителни тела   светодиодно осветление  

Област: бизнес  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПредстоящоБизнесПроектиРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...