Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Самел-90 стартира нов проект за LED осветление

02.02.2012   |   Проекти
 

Проект за подпомагане внедряването в производство на иновативни продукти – осветители на база мощни светодиоди, ще изпълнява през следващите две години фирма „Самел-90” АД. Проектът стартира от края на 2011 г. и се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013, съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Предвидено е  закупуване и монтаж на необходимото високотехнологично оборудване за изработване на инструментална екипировка, за отливането на детайли, механична обработка на детайли,  анодиране, както и за монтаж на електронни елементи и асамблиране на осветителите. Ще се подпомогне усъвършенстването на осветителите; внедряването на  нова технология за изработка; разработването на бизнес и пазарна стратегия за иновативните продукти.

Очакваният  резултат от  изпълнението на проекта е увеличение на  производствения капацитет, в т.ч. технологичното ниво на фирмата, както и увеличение на произвежданите  обеми осветители на база мощни светодиоди. Очаква се и намаляване на производствените разходи и себестойността; повишаване на качество на иновативни продукти; разширяване на пазарите и подобряване на пазарните  позиции.

     
Източник: Самел 90

Ключови думи: високотехнологично оборудване   мощни светодиоди   инструментална екипировка   асамблиране   осветители   анодиране  

Област: проект  

Лумекс Лайтинг
NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...