Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Амара Лайтинг представя пета серия COB светодиоди с широко приложение

20.02.2012   |   Бизнес
 

От началото на март Амара Лайтинг ще включи в офертата си последната серия мощни COB светодиоди на тайванската компания Lustrous Technology. "Така наречената 5-та серия ще има още по-добри светлинни и технически параметри от старите серии: по-добро термално съпротивление, по-добро съотношение lm/W,  както и променена концепция спрямо размерите на самите чипове. Докато предишните серии използваха най-големите по размер чипове, произвеждани от EPISTAR (и съответно по-малък брой такива),  сега се преминава на много повече на брой чипове , но с много по-малък размер", заявиха от Амара Лайтинг.

"Нова серия ще има от светодиодите Lustron V5, X5 и DX5. Съществено предимство на всички светодиоди от новата серия е, че те могат да работят и на ток над номиналния, което не влияе на живота им. Така например, светодиодът Lustron V5, при ток 1500mA  има светлинен поток 950lm, а най-популярният светодиод,  10- ватовият Lustron X5 е със светлинен поток 1150 lm при номинален ток и 2050 lm при 2А. Светодиодите от новите серии ще се произвеждат в трите стандартни цветни температури: 3000К, 4000К и 5000К. Индексът за реалистично цветопредаване (CRI) на топло белите светодиоди е 85", допълниха от комапнията.

Сред новостите в продуктовата гама на фирмата е и светодиодът Lustron TX5, който при номинален ток 1680 mA има светлинен поток  3600 lm  и термално съпротивление от едва 0.8°C/W. Той е предназначен за улично и индустриално осветление. Нова е и серията Coral  и светодиодите Coral  XIII и Coral VI, предназначени за офиси и търговски помещения. Coral  XIII вече се разпространява на българския пазар, а Coral VI ще бъде наличен в края на март 2012г. За 10- и 20- ватовите светодиоди има разработени специални рефлектори: 16°, 24°, 40° и 60°, както и досегашните насочващи оптики и държачи.

     
Източник: Амара Лайтинг

Ключови думи: мощни COB светодиоди   Lustron TX5   осветление   Амара Лайтинг  

Област: бизнес  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПроектиПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеБизнесОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...