Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Ново поколение светодиоди представи OSRAM

12.03.2012   |   Технологии
 

Новото поколение светодиоди Oslon SSL на OSRAM  притежават с 25% по-добра ефективност при работа и стабилизиран светлинен поток при високи температури, твърдят производителите.

"Oslon SSL представлява температурно стабилен източник на светлина, който осигурява светлинен поток средно 98 lm в топъл бял цвят (3000 K), с работен ток от 350 mA, при температура от 85°C на крушката. С нормалната си светлинна ефективност от 96 Lm/W, това е една от най-ефективните светодиоди крушки, които могат да се намeрят в момента на пазара. Комбинацията от по-висок светлинен поток и намаляване на напрежението от 3,1 V се равнява на около  25% по-висока ефективност, в сравнение с предишното поколение осветителни тела. Това улеснява до голяма степен работата на производителите на осветителни решения, защото с по-малък брой светодиоди се постига същият светлинен поток и ефективност", заявиха от OSRAM.

"По-добрата ефективност предполага не само намаляване на първоначалните разходи, направени от нашите клиенти, но и прави разработването на решения за осветителни тела много по-лесно", допълни Мартин Витман, отговорен маркетинг мениджър в Osram Opto Semiconductors.

Новият вид LED светодиоди Oslon SSL се предлагат в  цвят "топло бяло" (3000 K),подходящи за вътрешно осветление (тип ЕС) или и в "студено бяло" (5000 K) - за външно осветление (тип PC). Светодиодите са с размер 3 мм х 3 мм.

     
Източник: OSRAM

Ключови думи: OSRAM   светодиод   LED   осветителни решения   светлинен поток  

Област: Бизнес  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПроектиПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеБизнесОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...