Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Arrow Electronics, Cree, Haeusermann и Kathrein представиха LEDagon

19.03.2012   |   Технологии
 

Иновативно решение за LED осветление представиха съвместно компаниите Arrow Electronics, Cree, Haeusermann и Kathrein. "LEDagon е уникална осветителна технология, базирана на нови решения за управление на топлината, иновативни печатни платки, сензори и други нови електронни компоненти. LEDagon дава възможност фирмите бързо и икономично да създават и реализират нови идеи с помощта на водещите доставчици на пазара. Обединението на компаниите цели  предлагането на пълен спектър от технологии и услуги -  при създаването на дизайна, интегриране на съвременните технологии, доставка и асемблиране на различните компоненти", заявиха създателите на системата.

LEDagon е базирана на HSMtec, технология основаваща се на copper/FR4 печатни платки, разработена от Haeusermann. "HSMtec позволява оптимизирано термално управление на светодиоди с висока мощност и светлинен поток. LEDagon се отличава и с интелигентна електроника, управлявана с микроконтролер и XLamp високопроизводителни светодиоди от Cree, които дават възможност за нови приложения на светодиодното осветление. Параметри, като позиция, посока, яркост и температура, могат да се управляват чрез сензорно-базиран контролер. Отделно, в корпуса са внедрени капацитивни бутони и плъзгачи, с които могат да се задават различни режими на работа.

Актуализации на софтуера могат да бъдат изтеглени чрез мини USB 2.0 интерфейс. Внедрено е и Windows-приложение, което позволява на потребителя да контролира системата от разстояние, да анализира резултатите или да обновява фърмуера", заявиха компаниите в заключение. Haeusermann, KATHREIN и Arrow ще представят LEDagon на изложението Light+Building във Франкфурт от 15-20 април 2012.

     
Източник: Arrow

Ключови думи: Arrow   Cree   LED осветление   печатни платки   сензори   електронни компоненти  

Област: Технологии  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...