Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

БСУР организира курс за естествено осветление

 

Българският съвет за устойчиво развитие (БСУР) организира обучение на тема „Естествено осветление в архитектурата и спестяване на енергия”, което ще се проведе на 21 април 2012 г. в Университета по архитектура, строителство и геодезия.

Целта на обучението е да запознае архитекти, инженери, студенти и всички професионалисти в тази сфера с най-актуалните концепции за постигане на ефективна естествена дневна осветеност при проектирането на сгради. Ще бъдат представени най-съвременните методи и технологии за проектиране на енергийно-ефективни сгради, чрез оптимизиране на фасадни решения и рационално използване на дневната светлина.

"Това е един от фундаменталните елементите в процеса на интегрално проектиране, който значително намалява разходите по време на жизнения цикъл на една сграда. Основните теми в семинара включват основни принципи, методи и примери за двневното осветление, фасадни енергийноефективни концепции и интериорни приложения – RETROLux, RETROLux, RETROLux Therm и RETROTop/Light. Ще бъде представено и решението за дневно осветление, приложено в сградата на Софарма Бизнес Тауърс", допълниха организаторите.

Лектори са д-р инж. Хелмут Кьостер, инженер-проектант осветление на E.L.D.A - консултант при създаване на концепцията за фасадните решения, осветление и системата за сградна автоматизация на Софарма Бизнес Тауърс и Литекс Тауър. Обучението ще се проведе на английски език. Повече информация може да намерите в сайта на БСУР.

     
Източник: Български съвет за устойчиво развитие

Ключови думи: BGBC   естествено осветление   RETROLux Therm  

Област: Обучение  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Обучения/Семинари

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...