Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Насоки за проектиране, изграждане и поддържане на външното осветление в София обсъдиха на втори публичен форум

12.04.2012   |   Проекти
 

Насоки за проектиране, изграждане и поддържане на външното осветление в София обсъдиха на втория публичен форум в рамките на проект ПЛЮС, съфинансиран от програма INTERREG IVC. Събитието бе открито от Любомир Христов, заместник кмет на Столична община и Севдалина Войнова, програмен директор в Асоциация за развитие на София.

„Не правим осветлението само за себе си в София, а за гражданите и заедно с експерти и заинтересовани страни търсим цялостните програмни решения за града ни, тъй като качественото публично осветление означава и по-добро качество на живот”, заяви Любомир Христов в началото на дискусията, в която се включиха активно експерти и представители на бизнеси, академични институции, неправителствени организации и представители на Столична община.

Обсъдените по време на форума тема са свързани с изграждането на мрежата на публичното, пътното и уличното, парковото осветление и това на пешеходните площи, както и декоративното-фасадно осветление. Идеите, събрани от дискусията, както и писмените становища, които Асоциация за развитие на София получи до 20 април, ще бъдат оформени в Бяла книга и ще бъдат предадени на Столична община, за да подпомогнат изготвянето на цялостен документ, който да дава ясни насоки за бъдещите проекти, които ще се реализират в столицата.

     
Източник: Столична община; снимка: sxc.hu

Ключови думи: осветление   проектиране   INTERREG IVC  

Област: Проекти  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...