Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Община Троян обяви поръчка за поддръжка на уличното осветление

Община Троян обяви поръчка за експлоатационна поддръжка и ремонтно-възстановителни работи на уличното и парково осветление в града и няколко населени места в общината.

Ремонтно-възстановителните работи включват отстраняване на локални повреди и аварии, подмяна на дефектирали елементи на осветителните тела, ремонт на аварирали кабели и въздушни линии, и други.

Общият обем на извършените услуги ще се определя ежемесечно, на база реално извършена работа, установена с приемо-предавателни протоколи. Срокът за изпълнение на поръчката е 12 месеца, или до изчерпването на сумата,  считано от датата на влизане в сила на договора за изпълнение.

Прогнозната стойност на цялата поръчка е 90 000 лв. Изпълнителят трябва да разполага с необходимото техническо оборудване за изпълнение на поръчката и осигури качествено  извършване на ремонтно-възстановителните работи.

Критериите за оценка на офертите са: експлоатационната  поддръжка, доставката на части и срока за отстранянане на аварии (в дни). Срокът за получаване на документация за участие  е 16 ч. на 2 май 2012 г., а оферти се приемат до 9 май 2012 г.

     
Източник: Община Троян; снимка: troian.com

Ключови думи: Троян   ремонт   осветление   аварирали кабели  

Област: Обществени поръчки  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...