Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Амара Лайтинг с нов магазин в столицата

21.05.2012   |   Събитията
 

Амара Лайтинг откри нов фирмен магазин в София на ул. Каймакчалан, зад МОЛ Сердика. „Както и досега, ръководител на новия обект е Борис Йоцов, с вече изграден дългогодишен опит в областта на светодиодното осветление и задълбочени технически познания в областта на електротехниката и електрониката”, информират от Амара Лайтинг и добавят, че на разположение на клиентите за въпроси и консултации са двама инженери - по електротехника и електроника, както и консултант-продавачи. „Това не е типичният магазин за осветление с висящи от тавана осветителни тела, а по-скоро място за консултация, където демонстрираме възможностите на светодиодното осветление и обсъждаме най-подходящия осветител за всеки клиент”, допълват те.

По отношение на предлагания асортимент, от компанията коментират, че се стремят да продължат традицията да предлагат качествени светодиодни продукти от добре проверени и реномирани производители. „Пример за това са готовите осветителни тела с мощни светодиоди на Lustrous Technology. Показали сме изключително широкото приложение на тези светодиоди в интериорното, фасадното, уличното и парковото осветление”, разказват от Амара Лайтинг. „Целта на новия магазин е да даде възможност на клиентите ни да получат консултация относно най-подходящия за тях продукт на място. Желанието на екипа ни е да покажем на клиента възможностите на светодиодното осветление, последните тенденции и постижения в областта на светодиодните технологии. Предвиждаме в магазина да има обособени кътове както за готови продукти, така и за отделни компоненти, т. е. специалистите и колегите в бранша биха могли да направят свое собствено изделие с компонентите, които предлагаме”, разкриват детайли относно най-новата си инициатива те.

Като една от причините, довели до решението за тази инвестиция, от Амара Лайтинг посочват желанието си да покажат на клиентите си „на живо” продуктите, които предлагат, и добавят: „В някои случаи нашите клиенти имат специфични изисквания относно осветлението на даден обект. В магазина им демонстрираме различни варианти на осветителни тела, за да подпомогнем избора им. Отново подчертаваме, че предлагаме само качествени продукти, които биха удовлетворили изискванията на клиентите за дълготрайност и икономическа ефективност на изделията. За нас е много важно да покажем на всички свои настоящи и бъдещи клиенти, че има разлика в качеството и класата на предлаганите в момента на българския пазар светодиодни продукти. Сега с новия магазин можем да им покажем това на място”.

От компанията подчертават, че поддържат наличности от всички стоки, представени в магазина, като все пак се акцентира на компонентите, които предлагат, защото те дават възможност да се изработват изделия по поръчка, които да отговарят най-пълно на изискванията на клиентите. Относно следващите стъпки от развитието на структурата на компанията в страната, от Амара Лайтинг разкриват, че работят активно с много свои колеги в страната, а в момента са в процес на разработка на нови продукти, които скоро ще бъдат представени както в новия магазин, така и на lighting-bulgaria.com.

     
Източник: ТД Инсталации; снимка: Амара Лайтинг

Ключови думи: Амара Лайтинг   светодиодно осветление   магазин  

Област: Събития  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПредстоящоБизнесПроектиРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...