Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Siemens съорганизатор на дискусионен форум за градско осветление

30.05.2012   |   Събитията
 

Siemens бе съорганизатор на дискусионен форум „City Talk: Градско осветление”, състоял се на 29 май  т.г. в хотел Шератон, съобщиха за IndustryInfo.bg от компанията.

"Siemens предлага цялостни решения за улично осветление – от модернизация и строително-монтажни работи, включващи подмяна на кабели, стълбове и осветителни тела, през експлоатация и цялостна поддръжка на съоръженията до проектиране и внедряване на технологии за енергийна ефективност на осветлението". заяви Владимир Зиновиев, говорител на сектор Инфраструктура и градове на Siemens в България.

В рамките на форума, в който участие взе и главният архитект на София г-н Петър Диков, бяха представени различни интелигенти решения за развитие на градската инфраструктура. „Решенията на Siemens  в тази сфера са насочени изцяло към енергийната ефективност, както и към това те да бъдат от полза на гражданите”, посочи г-н Зиновиев.

Siemens е изпълнител на проекта за модернизация на уличното осветление на град Сливен, където бяха подменени над 10 000 осветителни тела. Компанията изпълнява и проекти за подновяване на градското осветление в редица европийски градове - Братислава, Търнава и Тренчин (Словакия), Бърно, Мост  и Теплице (Чехия), Дюселдорф (Германия) и др., а също и на места като Алякса, припомниха от компанията.

     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   улично осветление   дискусионен форум   City Talk  

Област: Събития  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПредстоящоБизнесПроектиРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...