Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ЕВН избира фирма за проектиране на осветителна инсталация

ЕВН България Топлофикация стартира обществена поръчка за избор на фирма, която ще извърши проектиране на осветителна инсталация, доставка и подмяна на осветителни тела на работно и аварийно осветление в машинна зала ТЕЦ Пловдив Север.

Работата включва изготвяне на проект за работно и аварийно осветление с осветителни тела със светодиодни светлоизточници на цялото помещение, като заложената осветеност отговаря на изискванията за турбинна зала в електроцентрала, демонтиране на стари живачни осветителни тела, извършване на изпитания и измервания от оторизирана фирма на заземяванията и зануляванията на металната арматура на новоизграденатаосветителна уредба, измерване на нивото на осветеност след пускането на осветлението в експлоатация от акредитирана лаборатория и др.

Осветителните тела, които ще се използват, трябва да притежават европейски сертификат за качество и цветна температура не по-малка от 5500 К, индекс на цветопредаване не по-малък от 70, експлоатационен живот не по-малък от 55 000 ч. Изпълнителят трябва да предоставя пълен гаранционен и следгаранционен сервиз на използваните осветителни тела.

Указанията за участие и изискванията на възложителя са публикувани в сайта на ЕВН.

Срокът за получаване на офертите е 4 юли т. г.

     
Източник: ЕВН

Ключови думи: ЕВН   осветителни инсталации   аварийно осветление  

Област: Обществени поръчки  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаПродуктови офертиПроектиПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеБизнесОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...