Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Художествено осветление в центъра на Пловдив - 29.06.2012

29.06.2012   |   Начало»Проекти

Върху сгради на площадите Стефан Стамболов и Римски стадион в Пловдив ще бъде монтирано художествено осветление, съобщи кметът на града инж. Иван Тотев. Стойността на проекта е 288 000 лв. Осветени ще бъдат тъмният сега участък на бул. Александър Стамболийски и югоизточният обход на града от Скобелева майка до Ягодовския прелез. Осветлението ще продължи през ул. Райко Даскалов до Пешеходния мост.

В условията на обществената поръчка, обявена за проекта, е записано, че всички осветителни тела и материалите, които ще бъдат влагани в изграждането им, трябва да са произведени в Европейския съюз. Задължително условие е и предоставянето на мостри, като се  предложат различни типове стълбове и лампи, включително и LED осветление за пешеходното ниво на Главната улица.

Предстои голям конкурс на стойност 1,2 млн. лв. за художествено осветление на Стария град и някои от кварталите в Пловдив, съобщи още кметът на града. Скоро ще бъде обявена и обществена поръчка за коледно осветление.

     
Източник: ivantotev.com

Ключови думи: художествено осветление   LED  

Област: Проекти  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от Проекти
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...