Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Нови LED технологии на Международния технически панаир

05.09.2012   |   Бизнес
 

Нови продукти в областта на LED технологиите ще бъдат представени на Международния технически панаир, който ще се проведе от 24 до 29 септември т. г. в Пловдив.

Българската компания МКМ груп показва продукти с руската марка Оптолюкс Е-27, които намаляват разходите на ток до 80%. При непрекъсната работа лампата издържа 6 години, при обичайно използване от порядъка на 3-4 часа дневно - 46 години, твърдят от МКМ. Отсъстват вредните пулсации, характерни за луминeсцентните лампи. 

„Серия осветителни тела, базирани на иновативна светодиодна технология, ще бъде презентирана и от Ромтех 3 ЕС, Враца, в рамките на Международната изложба за електроника и електротехника Елтех”, споделят от Международния панаир.

„Предлагат се различни модели за употреба в офиси, училища, болници, производствени помещения, магазини, улици, паркинги, паркове, спортни зали, бензиностанции. Дългият живот - до 70 000 часа, и спестяването на енергия до 70% водят до намалени разходи за поддръжка на изделията, които са новост за българския пазар, обясняват от фирмата.

Сред световните новости, присъстващи в изложбата Елтех, е измерваща система за кръвна захар, която показва резултатите след 5 секунди. Уредът се произвежда в Тайван и ще бъде представен от Тисон Биорисърч.

Новост от световен мащаб е и цветният принтер за надписване на маркировки, които могат да се отпечатват дори върху алуминий и неръждаема стомана. Производител е Вайдмюлер, Германия, а изложител - Вайд-бул.

Близо 70 новости, от които 10 световни и 6 европейски, вече са включени в експозициите на ЕСЕН 2012 в Международен панаир Пловдив. Иновациите са в областта на машиностроенето, енергетиката и екологията, електрониката и електротехниката, управлението на водите, строителните технологии и материали, автомобилната индустрия, транспорта и автосервизното оборудване, допълват организаторите.

     
Източник: Международен панаир Пловдив

Ключови думи: осветление   LED   луминесцентни лампи   светодиоди  

Област: Бизнес  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...