Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Ромтех представи нови LED осветители на МТП Пловдив

24.09.2012   |   Събитията
 

По време на Международния технически панаир в Пловдив Ромтех-3ЕС представи нови разработки и продукти в областта на светодиодното осветление, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от компанията. Сред тях са енергийноефективният LED осветител GRP60x60-ECO, предназначен за окачени тавани, и LED модулът за вграждане в стандартни осветителни тела за окачен таван Т8/Т5.

"GRP60x60-ECO е предназначен да замени масово използваните луминисцентни тела за окачен таван тип Армстронг, като произвежда същото количество светлина с до 55% икономия на електроенергия. Използваните модули с уникална конструкция, вградена огледална оптика, високоефективен разсейвател и светодиоди от последно поколение, повишават ефективността на осветителното тяло до 100 lm/W.  В светодиода е вградено високоефективно импулсно захранване с PFC и КПД от 90%", допълниха  от компанията.

"При еднакви размери с луминисцентните тръби Т8/Т5 LED произвежда същото количество светлина с до 55% икономия на електроенергия. Съвместявайки уникална конструкция, вградена огледална оптика, високоефективен разсейвател и светодиоди от последно поколение, модулът притежава ефективност до 100 lm/W и е напълно съвместим с всички 24 V (36 V като опция) LED-захранвания. Благодарение на високата равномерност на светлината и ниската габаритна яркост, Т8/Т5 LED е приложим за помещения, в които ниският фактор на заслепяване е важен: училища, офиси, болници, работни помещения", обясняват от Ромтех.

     
Източник: Ромтех

Ключови думи: Ромтех   Международен панаир Пловдив   осветители   светодиоди  

Област: Събития  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...