Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Еврогруп-33 представи нови устройства за управление на осветителни тела

10.10.2012   |   Технологии
 

Наскоро Еврогруп-33 разшири предлаганата гама изделия със серия устройства за управление и защита на осветителни тела ILUEST+ от своя испански партньор SALICRU, съобщиха от компанията.
"ILUEST+ е предназначена за монтаж на захранващия стълб, като по този начин се избягва необходимостта от допълнителни кабели и окабеляване, което води до съответните икономии от разходи за монтаж. Освен това, системата е напълно статична, без никакви мобилни елементи, което води до осигуряване на по-добър живот и бърза реакция при колебания в напрежението на основното захранване от мрежата, предлагайки по-ефективна защита на осветителната уредба", поясниха от Еврогруп-33.

"Системата ILUEST+ е представена на българския пазар с две нови серии: ILUEST+CR и ILUEST+MT. Серията ILUEST+CR предлага предимствата на по-добро регулиране, управление, контрол и спестявания в модерните инсталации на уличното осветление. ILUEST+MT притежава високо ниво на комуникации, последно поколение байпас, стандартен LCD дисплей с астрономически часовник и контрол на входа. В допълнение, структурата на трансформаторите е с напълно нов дизайн, което е довело до много по-малки размери в сравнение с предшествениците", допълниха от компанията.

     
Източник: Еврогруп-33

Ключови думи: Еврогруп-33   SALICRU   ILUEST+   осветителни тела  

Област: Технологии  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПредстоящоБизнесПроектиРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...