Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Реконструкция и изграждане на енергоспестяващо осветление в община Стрелча

07.01.2013   |   Проекти
 

Община Стрелча предвижда реконструкция и изграждане на ефективно енергоспестяващо и екологично улично осветление. За целта общината обяви процедура за приемане на проектни предложения, съобразени с действащата нормативна уредба и приведени към международните стандарти за този тип осветление.

В проекта е необходимо да бъде предвидено управление с възможност за планиране режимите на работа с цел енергийна ефективност и планиране на разходите за осветление, заложени в бюджета на общината. Частите, които трябва да бъдат разработени са Електро, Пожарна безопасност, ПБЗ и конструктивна - с цел да се дадат проекти за фундаментите на новите стълбове.

Задължителна част от проекта следва да са обща обяснителна записка, генерален план, сметна документация, количествено-стойностна сметка, както и технически спецификации на основните материали, съоръжения, машини и апарати в съотв. с чл. 30 и сл. ЗОП. Работният проект следва да бъде изготвен по начин, по който се осигурява възможност за ползването му като част от документация за възлагане на обществена поръчка за строителство и/или за доставка на оборудване при условията и по реда на ЗОП.

Повече информация за поръчката може да намерите тук.

     
Източник: АОП; снимка: Община Стрелча

Ключови думи: осветление   поръчка   Стрелча  

Област: Проекти  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...