Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Cree обяви стабилен ръст в продажбите на LED продукти

28.01.2013   |   Бизнес
 

Силните продажби на LED продукти допринесоха за ръст в печалбата на Cree с 14% през второто тримесечие на финансовата година, в сравнение със същия период на миналата, става ясно от отчета на компанията.

Cree обяви печалба от 346,3 млн. щатски долара за тримесечието, което приключва на 30 декември 2012 г. в сравнение с 304,1 млн. за същия период на 2011 г. Резултатите на Cree показват и 10% ръст в печалбата в сравнение с първото тримесечие.

"Рекордните приходи и печалби от акциите са по-високи от заложените благодарение на LED продуктите и осветлението като цяло. Компанията се позиционира според очакваното и дори виждаме възможности за още по-бързо развитие на пазара", коментира Чък Свобода, председател и главен изпълнителен директор на Cree.

За третото тримесечие на финансовата 2013 г., което приключва на 31 март т. г., компанията прогнозира печалба между 325 и 345 млн. долара.

     
Източник: Cree

Ключови думи: Cree   светодиоди   LED  

Област: Бизнес  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...