Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Община Пловдив избира доставчик на консумативи за улично осветление

Община Пловдив стартира обществена поръчка за доставка на консумативи за улично осветление с 3 обособени позиции: подмяна на кабелната мрежа на стълбовете за улично осветление, подмяна на консумативи за осветителни тела и подмяна на осветителни тела.

Необходимите консумативи включват фасунги, електронна и конвенционална пуско-регулиращата апаратура, дросели, запални устройства с таймер. Светлинният източник трябва да бъде последно поколение НЛВН от производител в ЕС, срокът на работа на НЛВН трябва да бъде не по-малък от 24 000 ч, а светлинният добив – мин. 105 lm/W. Светодиодните осветителни тела трябва да имат цветна температура на светлината със или под 5000 К и светлинен добив на осветителното тяло в работно положение по-голям от 90 lm/w, степен на защита мин. IP 65 за целия осветител.

Общата прогнозната стойност на поръчката е 233 333,33 лв. Прогнознатата стойност на първата и на втората обособена позиция е 83 333,33 лв., а на третата - 66 666,67лв.

Срокът за получаване на документация за участие е 18.03.2013 г. Срокът за получаване на оферти или заявления за участие 28.03.2013 г.


Допълнително информация може да откриете в сайта на общината.

     
Източник: община Пловдив

Ключови думи: улично осветление   кабели   стълбове   консумативи за осветление   дросели  

Област: Обществени поръчки  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...