Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

МИЕТ откри търг за реконструкция на улично осветление в 14 общини

МИЕТ отправи покана за участие в търг за реконструкцията на общинско улично осветление в 14 общини в България. Обособени са 3 лота, по които може да се кандидатства заедно или поотделно.

Лот 1 "Рехабилитация на улично осветление в Столична Община" обхваща подмяната на улични осветителни тела и конзоли (8799 бр.) чрез демонтаж на старите улични осветителни тела и конзоли и доставка и монтаж на нови енергоспестяващи улични осветителни тела; подмяна на електрически табла за улично осветление, включително доставка и монтаж на табла за автоматизирано управление ("касети"); доставка и монтаж на оборудване за контролен център на система за управление и мониторинг на уличното осветление, както и обучение за работа с нея. Бенефициент е Столична Община. Прогнозната стойност е 67 000 евро.

Лот 2 "Рехабилитация на улично осветление в общини в Южна България" обхваща подмяната на улични осветителни тела и конзоли (21 055 бр.) чрез демонтаж на старите улични осветителни тела и конзоли и доставка и монтаж на нови осветителни тела (19 346 бр.); доставка и монтаж на нови стълбове; доставка и монтаж на заземителни колове; подмяна на електрически табла за улично осветление, включително доставка и монтаж на табла за автоматизирано управление ("касети"); реконструкция/изграждане на тръбни и кабелни мрежи; доставка и монтаж на оборудване за контролен център на системите за управление и мониторинг на уличното осветление, и обучение за работа с тях. Бенефициенти са 7 общини. Прогнозната стойност е 65 000 евро.

Лот 3 "Рехабилитация на улично осветление в общини в Северна България" обхваща подмяната на улични осветителни тела и конзоли (12 559 бр.) чрез демонтаж на старите улични осветителни тела и конзоли и доставка и монтаж на нови осветителни тела (7 586 бр.); доставка и монтаж на нови стълбове; доставка и монтаж на заземителни колове; подмяна на електрически табла за улично осветление, включително доставка и монтаж на табла за автоматизирано управление ("касети"); реконструкция/изграждане на тръбни и кабелни мрежи; доставка и монтаж на оборудване за контролен център на системите за управление и мониторинг на уличното осветление, и обучение за работа с тях. Бенефициенти са 6 общини. Прогнозната стойност е 75 000 евро.

     
Източник: МИЕТ; снимка: dreamstime

Ключови думи: улично осветление   външно осветление   общинско осветление  

Област: Обществени поръчки  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...