Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Verbatim разширява присъствието си на пазара на LED осветление

04.03.2013   |   Бизнес
 

Verbatim обяви, че ще представи редица нови светодиодни продукти с висока производителност, с които планира да навлезе масово на пазара на LED осветление. Компанията, която е известна преди всичко с технологиите си за съхранение на данни и производството на оптични носители, от 2010 г. разработва и продава енергийно ефективни LED/OLED решения, базирани на технологии от Mitsubishi Chemical Corporation (MCC).

В момента портфолиото на Verbatim от професионални LED решения се състои от над 50 продукта, насочени към проектанти, архитекти и сградни мениджъри. Други 25 продукта са насочни към домашните приложения и крайните клиенти.

Компанията ще демонстрира иновативна фосфорна LED технология, разработена от MCC, по време на изложението Euroluce, между 9 и 14 април в Милано. На базата на тази технология през април Verbatim планира да пусне на пазара серия лампи MR16 с "ненадмината" точност на цвета.

Други продукти на Verbatim също са на хоризонта. Наскоро компанията разкри, че Mitsubishi Chemicals съвместно със Seoul Semiconductor разработва нова LED технология на основата на неполярен галиев нитрид (GaN), която осигурява най-малко пет пъти по-висока яркост в сравнение с конвенционалните светодиоди.

По-рано през годината компанията започна представянето на широк спектър от дизайнерски подови LED тела.

"2013 г. предоставя много възможности за растеж. Verbatim ще отговори на предизвикателството и ще представи множество иновативни продукти, за да подобри решително пазарната си позиция в Европа", коментира Рюдигер Теобалд, маркетинг директор в компанията.

Verbatim е дъщерно дружество на Mitsubishi Chemicals, най-голямата японска компания в химическата промишленост и производител на суровини за светодиоди.

     
Източник: Verbatim

Ключови думи: Verbatim   Mitsubishi Chemical Corporation   OLED   OLED  

Област: Бизнес  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...